2777
2789
آره حجاب مهمهولی همزمان چندتا دوست پسر داشتن و خیانت واسش مهم نیست

منم یه دوست دارم نماز می خونه با ناخن کاشت نماز می خونه میره پارتی اصلا همه چیش با هم پارادوکسه خودش یه دین انگار اختراع کرده

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

ببین دختر سالم زیر خواب نمیشهکسی که اصالت داره درست و درمون میره سر زندگیشنه یه عمر سرویس بده تازه ا ...

منم همینو گفتم برای همون پرسیدم که مجبور میکنه سرلخت باشم تو تصویری این سو استفاده یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خواهرانه و مادرانه نصیحتت میکنم

کسی که تو رو بخواهد تو رو مجبور نمیکنه پیشش لخت شی

میدونه وابسته شدی تا تقی به توقی بخوره میگه کات میکنم

ارزشت رو‌پایین نیار

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

منم همینو گفتم برای همون پرسیدم که مجبور میکنه سرلخت باشم تو تصویری این سو استفاده یا نه ؟

صد درصد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

منم یه دوست دارم نماز می خونه با ناخن کاشت نماز می خونه میره پارتی اصلا همه چیش با هم پارادوکسه خودش ...

😂😂😂😂

اره منم زیاد دیدم ، اصلا نمیتونم هضمشون کنم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اسی خواهرانه و مادرانه نصیحتت میکنمکسی که تو رو بخواهد تو رو مجبور نمیکنه پیشش لخت شیمیدونه وابسته ش ...

نه مثلن به حرفش نمیکنم نمیگه کات میگه تماسو قطع میکنم آف میشم رابطمون مجازی چون

نه مثلن به حرفش نمیکنم نمیگه کات میگه تماسو قطع میکنم آف میشم رابطمون مجازی چون

محض رضای خدا عقلت رو به کار بنداز

خب تو که این چیزا برات مهمه چرا رل میزنی بشر😐😂💔

منم ده بار همینو گفتم بهش

تازه دوتا تاپیک قبل میگه رل دارم و با پسرهای دیگه هم چت میکنم. خیانت اشکال نداره از نظر ایشون

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
😂😂😂😂اره منم زیاد دیدم ، اصلا نمیتونم هضمشون کنم

من زیاد دیدم اکثرا یه سری کارای دینی و انجام میدن یه سریو نه نمیشه بگی چون اونو قبول داره حتما به بقیم عمل می کنه نصفه دینن اکثرا البته اسی منظورم با شما نبود

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین