2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شما سرویس میدادی که ریپلای کنه

این الفاظ زشته که به همجنس خودتون نسبت میدید

حالا فکر نکنید چون دینی رو انتخاب کردید هر چیزی به هرکسی که مورد پسندتون نیست میتونید نسبت بدید

روز خوش🤍

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

ارع نیم استین اونم میگه لباس آستین دار نپوش😐

اگ باهاش رابطه ام داری و اینجوری داره رفتار میکنه یا میخاد اتو ازت بگیره اسکرین شاتی چیزی اینجور ک تو میگی خیلی بد چشمه ک بعدشم تهدید میکنه ک قط میکنم خو قط کنه فدا سرت😐

دور از جون شما به دوژخ!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.