2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز بهم گفت عین کولی ها شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 25 پست
بله مقصری چون به جای اینکه جوابشو بدی نشستی گریه کردی

شب بحث کردم باهاش گفتم چرا بهم چنین حرفی زدی

گفت خاستم خودم بهت بگم شلخته ای نکنی(واقعا اونقدر شلخته نبودم )من بهت بگم بهتره تا کسی بهت بگه

واقعا عصبانی شدم از همسرتون 

چه قدر بی ملاحظه!

حق دارین دلخور شدین 

مجبورش کنین پرستار یا کمکی بگیره بیشتر استراحت کنین این روزا. لیاقت نداره خودتون همه چی رو گردن بگیرین 

حداقل کاری که میتونه اینکه توی این روزای سخت از نظر روحی روانی کنارتون باشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنن. این حرفا مال وقتیه که زنها همشون خانه دار بودن. الان خیلی زنها کارمندن اما مردها هنوز همو ...

صبر کن اگه تاپیکش بود تگت کنم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ناراحت نشو مردا همینن رک حرفشون ومیزنن خیلی هم ظاهر نگرن خودتو فدای بچه نکن برای خودتم وقت بزار البته الان اولش حق داری،این که در مورد چهرتو و لباس پوشیدنت حرف زده یعنی براش مهمی ،خیلیا هستن که هیچ تو جهی نمی کنن یه جا دیگه خودشون وسرگرم می کنن

بگو تو اگه شعور داشتی کمک میدادی اگه قراربود چیزی بفهمی پدر شدن نیفهمیدی کمکم میکردی وگرنه آینه دستشویی هم میتونم ببینم اوضاعم چطوره ...آخ حرص میخورم خیلی برین بهش لطفن 

بهش بگو فقط شلختگی دیدی 

بچه داری ندیدی زایمان ندیدی سواد خو داره حتما دو تا مطلب درباره بهم خوردگی هورمونها بهش نشون بده ..بگو تو اگه عقل داشتی قرار بود ببینی اینا می‌دیدی حتما تو رو با زنهای رنگ و لعابی اینستا مقایسه می‌کنه