2777
2789
بیا برا همین میگم وقتی قرار نیست جدا بشی این درد رو بریز تو خودت دردت به جونم 💔😔😔😔

مجبور شدم بگم وگرنه نمیخاستم حداقل اون بفهمه کاش پدرشوهرم میشنید جای اون

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنرمه پدرمو در اورده معلوم نی دوسم داره نداره

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

خیلی سخته، فرض کن هفت سال یکی بهت گیر میداد:)حالا عیب نداره عزیزم مهم الانه که خونت مال خودته

والا خونه هم مال دیگرونه ولی همین که کسی نیست زندگیمو جهنم کنه خداروشکر

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
از بدی های خودمون نگیم؟

نه دیگه ما خانوما فقط بدی های طرف مقابل و میبینیم خودمون بدون خطا هستیم و همه تقصیر ها کردن شوهرامونه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏