2777
2789

مقداری طلا داشت گفت بفروشم خونه بخرم

ی خونه نوساز پیدا کردیم و خرید ک 400 موند و قرار شد بدیم رهن

هی رفت اومد رفت اومد ک چرا طرف نمیزنه ب نامم

طرف گف حاج خانوم مستاجر نیس اگر داری 200 بده من ی مستاجر دارم بیاد بشینه و بزنم بنامت

مامانم داد و قرار شد مستاجر از برج 9 بیاد بشینه

مستاجر گف برای خونه حفاظ بزنید من وسایلامو دزد نبره ب مامانم گفتیم گفت نه من ندارم من نمیتونم ب من چ

شوهرم با مستاجر حرف زد و 10 ازش گرف و گفت مادرخانومم سرسال میده بهت

حالا این ماه شارژ پای مامانمه زنگ زدم میگم شارژ باتوعه میگه نههه چرا من بدم چرا الان مستاجر نمیاد بشینه مگه خونه بنام من شده میگم خب الان فصلش نیس مستاجر کمه اینم بزور پیدا شد

هی گیر گیر منم قاطی کردم گفتم خونه رو بفروش بره اگر نمیتونی خرج کنی

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نمیدونه بیچاره

چرا نمیدونه

بخدا همه چیو بلده 

خیلی زرنگه خداروشکر 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑فقط میگم کاش از اول کمکش نمیکردین

اسکلیم از بس

چرا نمیدونهبخدا همه چیو بلده خیلی زرنگه خداروشکر

من نمیدونم مامانت چطوریه ولی بعضی مامانا متاسفانه اینطوری میکنن که بقیه جورشون رو بکشن

شاید میخواد شما شارژ رو بدی 🚶🏻‍♀️

خب کمکمش کنید بره بنگاه این سوالا رو بپرسهوقتی خونه خریده باید ب نامش باشه دیگ

خب باید تسویه بزنه ک بنام بشه

قرار مستاجر بیاد پول پیش رو بدیم و بنام بزنه

بعدم همه چیو بلده خداروشکر

من نمیدونم مامانت چطوریه ولی بعضی مامانا متاسفانه اینطوری میکنن که بقیه جورشون رو بکشنشاید میخواد شم ...

نه میخواد بندازه از الان گردن مستاجر 

خب باید ماه اول رو بده دیگه

اسکلیم از بس

منم زیاد این حس رو تجربه کردم

مامان منم خودش واسه خودش خرید نمیکنه بعد من خیلی وقتا براش لباس میخرم هی میگه نخر و فلان الکی تعارف میکنه

بعد یهو میشینه هی از چیزایی که دلش میخواد و گرونه تعریف میکنه منتظره من بگم من میخرم برات منم فقط گوش میدم بعد میگه اگه دیدی برام بخر منم میگم زیاده هر وقت دیدم آدرس میدم بری بگیری😏

متاسفانه فک میکنن کندن از بچه هاشون کار زیرکانه ایه

مگه چنده شارژ؟

نمیدونم والا

ولی ته تهش 1 تومن

نه میخواد بندازه از الان گردن مستاجر خب باید ماه اول رو بده دیگه

آره میفهمم چی میگی کلا زیر بار نمیره 

مامان منم همینه انقد غر میزنه تا یکی پیدا بشه مشکلو گردن بگیره 

خیلی بدم میاد که فکر میکنن دارن زرنگی میکنن

منم زیاد این حس رو تجربه کردممامان منم خودش واسه خودش خرید نمیکنه بعد من خیلی وقتا براش لباس میخرم ه ...

نه نه مامان من اونجور نیس ک بخواد ازمن بکنه

دلش نمیاد پول خرج کنه