2777
2789
عنوان

به پشت خوابیدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
ممنون عزیزم

قربونت چقدر سخته این روزا خداقوت 

تا ۴۰ روزگی پدرم دراومد شبا بالاسرش بیدار بودم صبحاام همینطور  از بیخوابی چن بار توهم زدم چندبارم بچه ب بغلم خواب بودم نزدیک بود بچه بیوفته از دستم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

روتخت خودت ترجیحا نزاری بهتره..خطرناکه بهرحال من توکریر میزاشتم کریر هم شیبه هم راحت بود توهمون میخا ...

منم تو کریر میزارم

رو تخت فقط وقتی میزارم ک خودم بیداره بیدارم و چشمم بهشه

وگرن تو کریر 

ولی میترسم برای ستون فقراتش خوب نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت چقدر سخته این روزا خداقوت تا ۴۰ روزگی پدرم دراومد شبا بالاسرش بیدار بودم صبحاام همینطور از ب ...

منم دقیقا اینجوری شدم

همین امروز صبح داشتم شیرش میدادم هزار بار خواب افتادم و یهو میپریدم،دوباره سعی می‌کردم نخابم درست شیرش بدم ولی دست خودم نبود،یهو میرفتم و می‌پریدم

نگاه چهره بچم میکردم تار میدیدمش از بس گیج بودم ...چی بگم دیگه

منم تو کریر میزارمرو تخت فقط وقتی میزارم ک خودم بیداره بیدارم و چشمم بهشهوگرن تو کریر ولی میترسم برا ...

ن هیچی نمیشه تو کریر امن تره بخاطر همون گودیش.. 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم دقیقا اینجوری شدمهمین امروز صبح داشتم شیرش میدادم هزار بار خواب افتادم و یهو میپریدم،دوباره سعی ...

واای دقیقا..خدا قوت بهت میگذره این روزا دیگ منکه دیگ حاضر نیستم بچه بیارم  خیلی سخته بچه داری عجیبه برام اینایی ک چنتا بچه میارن

عصر بگو یکی بیاد جات بچرو بده بهش بخواب تاچن روز شارژ میشی ولی سختیاش تا۴۰ روزه اون بیخوابیا واینا از ۴۰ روز خواب بچه ام تنظیم میشه 

من همیشه بچم به پشت میخوابید مگه اینکه پشتش بالشت میذاشتم پشتش

اره پشتش باید یه بالشت نارک بگذاره که راحت به پهلو بخوابه 

وگرنه که بچه نمیتونه تعادلش رو حفظ کنه باید تکیه‌گاه داشته باشه 

هر بیست دقیقه هم از این پهلو به پهلوش کن خسته نشه تو خواب 

بزن تو اینترنت عکسش رو ببین