خوشگلترینها مدیر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6547 عنوان به پشت خوابیدن نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست بچها نوزاد من عادت داره بیشتر به پشت میخابه به پهلو هم که میخابونم،همش میخاد غلت بزنه و به پشت بخوابهشنیدم میگن خوب نیست وحتما باید ب پهلو بشهخطرناکه؟ 1404/08/19 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31069 ممنون عزیزم قربونت چقدر سخته این روزا خداقوت تا ۴۰ روزگی پدرم دراومد شبا بالاسرش بیدار بودم صبحاام همینطور از بیخوابی چن بار توهم زدم چندبارم بچه ب بغلم خواب بودم نزدیک بود بچه بیوفته از دستم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6547 روتخت خودت ترجیحا نزاری بهتره..خطرناکه بهرحال من توکریر میزاشتم کریر هم شیبه هم راحت بود توهمون میخا ... منم تو کریر میزارمرو تخت فقط وقتی میزارم ک خودم بیداره بیدارم و چشمم بهشهوگرن تو کریر ولی میترسم برای ستون فقراتش خوب نباشه
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6547 قربونت چقدر سخته این روزا خداقوت تا ۴۰ روزگی پدرم دراومد شبا بالاسرش بیدار بودم صبحاام همینطور از ب ... منم دقیقا اینجوری شدمهمین امروز صبح داشتم شیرش میدادم هزار بار خواب افتادم و یهو میپریدم،دوباره سعی میکردم نخابم درست شیرش بدم ولی دست خودم نبود،یهو میرفتم و میپریدمنگاه چهره بچم میکردم تار میدیدمش از بس گیج بودم ...چی بگم دیگه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31069 منم تو کریر میزارمرو تخت فقط وقتی میزارم ک خودم بیداره بیدارم و چشمم بهشهوگرن تو کریر ولی میترسم برا ... ن هیچی نمیشه تو کریر امن تره بخاطر همون گودیش.. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31069 منم دقیقا اینجوری شدمهمین امروز صبح داشتم شیرش میدادم هزار بار خواب افتادم و یهو میپریدم،دوباره سعی ... واای دقیقا..خدا قوت بهت میگذره این روزا دیگ منکه دیگ حاضر نیستم بچه بیارم خیلی سخته بچه داری عجیبه برام اینایی ک چنتا بچه میارنعصر بگو یکی بیاد جات بچرو بده بهش بخواب تاچن روز شارژ میشی ولی سختیاش تا۴۰ روزه اون بیخوابیا واینا از ۴۰ روز خواب بچه ام تنظیم میشه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
_9808deniz عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 249 من همیشه بچم به پشت میخوابید مگه اینکه پشتش بالشت میذاشتم پشتش
mamidelram عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 1259 من همیشه بچم به پشت میخوابید مگه اینکه پشتش بالشت میذاشتم پشتش اره پشتش باید یه بالشت نارک بگذاره که راحت به پهلو بخوابه وگرنه که بچه نمیتونه تعادلش رو حفظ کنه باید تکیهگاه داشته باشه هر بیست دقیقه هم از این پهلو به پهلوش کن خسته نشه تو خواب بزن تو اینترنت عکسش رو ببین