2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 175 پست
من همیشه دلم برای زنها می سوزه. کل کار خونه و بچه داری و شوهرداری و .......هیچکس هم قدر نمی دونه

خب اینکه من میگم دلم برای مردها میسوزه به معنی نیست که برای زن ها نمیسوزه 

هرکدوم به نوعی دارن توی زندگی زحمت میکشن

ولی خب ازنظر من توی این اوضاع اقتصادی هیچی سخت تر از پول دراوردن نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از نظر شما جنسیت اول و دوم داره !!!!چون از نظر ما دو تا جنسیت در کنارهم معنا دارن ، و اینکه چه ...

نداشتن حق تحصیل، کار، اجازه خروج از کشور، نداشتن حق طلاق و نداشتن حضانت بچه ام!!! اگر اینها حقوق اولیه نیست و صرفاً حقوق اولیه برای شما حق خوردن و‌ خوابیدن تعریف میشه حرفی ندارم با شما!!

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اینجاه ادمهای زخم خورده زیاد

همشون هم زخم خورده نیستن.صرفا فقط یک جوی راه افتاده اینارم گرفته.

این خانم داره از شوهرش تعریف میکنه که چقدر زحمت کشه آخه چه ربطی به این داره که حق زن ها داره خورده میشه؟

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

پس تو هم دلت واسه خودت بسوزه نه همه زن‌هاچه منطقیه آخه

من یک زنم 

موضع من به عنوان یک زن در برابر زنها نباید با موضعم به عنوان یک زن دربرابر مردها تفاوتی داشته باشه؟ 

منطق شما فقط!!!

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

شاید از نظر شما جنسیت اول و دوم داره !!!!چون از نظر ما دو تا جنسیت در کنارهم معنا دارن ، و اینکه چه ...

من از ۲۰ سالگی روی پای خودم بودم ربطی به جنسیت نداره

حداقل دیگه اینو به جنسیت ربط ندین

مرد داریم از همه بی عرضه تر که اصلا نمیدونه به دوش کشیدن مسئولیت یک خانواده یعنی چی

حالا چون شوهر شما خوبه دلیل نمیشه دلمون برای همه ی مرد ها بسوزه

حقیقتا من دلم برای خودم میسوزه که هم باید توی فکر گرفتن ارشد باشم و هم درد زایمان و سرکار رفتن تحمل کنم و هم این وسط به خونه داری و بچه برسم و از اون ور هم توی هزینه های زندگی کمک حال همسر گرام باشم 

همسر گرام از صبح تا شب هم بیرون درگیر کار کردن باشه دیگه حداقل شب آسوده میاد خونه می‌خوابه اما ما تازه وقتی اومدیم خونه باید درگیر درس و مشق بچه و خونه داری باشیم 

اولا ممنون بابت اینکه از حرفام نوت برداری میکنین و کلمه به کلمه حفظید🌺دوم اینکه بله مردستیزی وجود ن ...

بله چون شده ک خودت ریپ زدی کامنتامو و سیستماتیک سیستماتیک راه انداختی و مغز ماهی ندارم ک یادم نباشه! ب هرحال آدمای ب شدت بی منطق و پر از عقده ب یاد آدم میمونن🌸 

نوت برداری کار شماست عزیزم با حرفای بی منطقتون ک ذره ای فکر پشتش نیس و کپی حرفای بدون فکر و جوگیرانه بقیست

شما هم کارت جز نفرت پراکنی و حرفای بی منطق نیس

زن زن و مرد مرد راه میندازی و بعد میگی از رو جنسیت نباید بگیم! 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه اتفاقا اینجوری نیست.ایشونم از شوهرش تعریف نکرده ننوشته شوهرم خیلی خوبه گفته دلم برای "مردها" میسو ...

ایشون نزدیک ترین مرد بهش شوهرشه.شوهرش رو معیاری قرار داده برای همه.

اینکه میگه مرد ها خیلی زحمت کشن.دلیلی بر این نیست که زن ها زحمت کش نباشن.

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

من یک زنم موضع من به عنوان یک زن در برابر زنها نباید با موضعم به عنوان یک زن دربرابر مردها تفاوتی دا ...

مشخصه که نباید فرقی داشته باشه

مگر اینکه جنسیت‌زده باشی و صرفا بخوای بر اساس سلیقه از یه مسئله حمایت یا نفرت‌پراکنی کنی

می‌دونی شبیه کیا هستی؟

الان دقیقا مثل مردهایی هستی که به مردهای مدافع حقوق زنان پرخاش می‌کنن و برچسب زن‌ذلیل و ... می‌چسبونن!

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من یک زنم موضع من به عنوان یک زن در برابر زنها نباید با موضعم به عنوان یک زن دربرابر مردها تفاوتی دا ...

منطقت میگ از رو جنسیت نگیم ولی برا زن ها بگیم؟!

چ منطق عجیبی!!

هیچ فرقی با آقایونی ک نسبت ب زن عقده دارن نداری

اون میگ زن و مرد برابرن ولی زن فلان

تو میگی زن و مرد برابرن ولی مرد فلان

هردو بی منطق هستید و آنرمال 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اسی تو رو که جامعه زده و افکار زن ستیزی برات عادی شده که اینجوری از مرد ها صرفا بخاطر تنها مسئولیتی ...

نه عزیزم شما رو موج فمینیسم زده 

وگرنه اینکه من میگم دلم برای مردها میسوزه دلیل نیست که شما این برداشت رو داری که پس از نظر من زن ها توی این جامعه زندگی ایده آلی دارن و به مرد ها داره اجحاف میشه فقط

ولی ما توی این چند سال از ظلمی که به خانما داره میشه زیاد گفتیم و شنیدیم

ولی کسی نیومد این وسط بگه مردها دارن چی میکشن با این شرایط طلا و دلار و کسب و کار که سفره جلوی مردم هر روز داره کوچیک تر میشه !!! باباهای ما چقدر توی طول زندگیشون دویدن که امسال من و‌ شما بتونیم راحت تر زندگی کنیم

ولی همیشه از مادر گفته میشه ، کسی از اون مردی که صبح تا شب میدوه تا زندگی زن و بچه ش راحت باشه کمتر میگه

چرا فقط از حقوق و دادگاه میگی برای زن‌ها

توی همین ایران ی نفر پولت رو بخوره بره ی آبم روش 

برو دادگاه ببینم میتونی پولت رو پس بگیری

این کشور کلا سیستم قضایی ش مشکل داره 

مشخصه که نباید فرقی داشته باشهمگر اینکه جنسیت‌زده باشی و صرفا بخوای بر اساس سلیقه از یه مسئله حمایت ...

دقیقا

منطق ب شدت نابالغی داره 

این چ منطقیه ک راجع ب زن صدق میکنه ولی راجع ب مرد ن؟

اگ این اسمش عقده و جنسیت زدگی نیس پس چیه؟

مگ نمیگیم مرد و زن برابرن و نباید بگیم مرد و زن؟

بله چون شده ک خودت ریپ زدی کامنتامو و سیستماتیک سیستماتیک راه انداختی و مغز ماهی ندارم ک یادم نباشه! ...

عزیزم اون کلمه‌ی سیستماتیک انگار برات جدید بوده و هایلایتش کردی🌺 اشکال نداره خوشحالم از اینکه به نوبه‌ی خودم چیزی به شما یاد دادم چون انگار کارتون شده پیروی متعصبانه و‌ کورکورانه از عقاید قدیمی 

من ادعایی در این قضیه ندارم، صرفاً به حقوقم آگاهم و در این زمینه مطالعه دارم چون به عنوان یک زن اینو وظیفه‌ی خودم میدونم، اما اینکه شما فکر میکنی من ادعایی دارم نشون میده من برای خودم چیزی در چنته دارم که به عنوان یک کاربر رندوم اینترنتی در یاد شما موندم 

مشخصه که نباید فرقی داشته باشهمگر اینکه جنسیت‌زده باشی و صرفا بخوای بر اساس سلیقه از یه مسئله حمایت ...

مردها از هم جنس های قاتل و متجاوز خودشون دفاع میکنن اونوقت شما فکر کن حمایت از زنانی که یک عمر بهشون ظلم شده و قشر ضعیف محسوب میشن یعنی جنسیت زدگی

انگار باید پیرو و جان به کف مردها باشیم تا در نظر یک عده جنسیت زده نباشیم