2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3107 بازدید | 175 پست
بهت حق میدم ب جمله بندیم گیر بدی چون از لحاظ آگاهی و منطق هیچی سرت نمیشه ک بخوای حرف بزنی.و البته هن ...

😂😂😂

امیدوارم خدا به دلت آرامش و آگاهی بده۲😂

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

با مطالعه‌ی دوباره تاپیک استارتر امیدوارم متوجه بشید که درمورد مشکل مردها حرف نمیزنه بلکه درمورد کم ...

بنظرم خودتون هم تاپیک من رو از اول بخونین ی بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم مغلطه میکنی پیشنهاد میکنم از مغز استفاده کنی نعمت خوبیه

اگه از مغزی که میگی استفاده می‌کردی منم خوشحال می‌شدم بحث مفیدی باهات داشته باشم

فعلا که فقط یه جنسیت‌زده ‌ای که رو کلمه «مغلطه» گیر کرده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقاااا دارم همینو میگم و همین پیامت نشون میده که گره ذهنیت کجاستمشکل اینه: از نظرت حرف زدن درمورد ...

عزیزم گفتن این حرفا ب کسی ک باید مجدد بره از دبستان درس بخونه فایده نداره. 

این بنده خدا هنوز تو منطق و گیرایی جمله بندی طرفش گیر کرده چ برسه ب حرفای شما ک منطق بالایی می‌طلبه. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اگه از مغزی که میگی استفاده می‌کردی منم خوشحال می‌شدم بحث مفیدی باهات داشته باشمفعلا که فقط یه جنسیت ...

😂😂هرجا کم میاره میگ مغلطه😂

کاش ماهم عقل نداشتیم راحت بودیم مثل اینا😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بنظرم خودتون هم تاپیک من رو از اول بخونین ی بار

«به نظرم آقایون مثل خانم ها نیستن و کشش این چیزا رو دارن»

این کامنت جز اولین کامنت های تاپیک شما بود!! به نظرم باز از اول کامنت های تاپیکتون و کامنت های خودتونو بخونید

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خارجم همینه. پول مفت ب هیچ کسی نمیدن.

مرد باید ک در کشاکش دهر سنگ زیرین اسیا باشد.

عوضش تو ارامش خونشی.

همه این کله کله کردنا برای ارامش و اسایش شماست.

میدونی مزه پول حلال بیشتر از هرچیزیه.

شغل ازاد اینطوریه ولی الحمدلله برکتش زیاده چون با زحمت و رنج زیادی بدست میاد. 

ان شاءالله کلی فرزند پاک سر این لقمه حلال بزرگ میشن و عاقبت بخیرمیشن موفق میشن و برای کشورشون و مردمشون باعث افتخار وسربلندی. به حق امام زمان عج الله

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بستگی به سختی کار همسرامون داره،

من تو خونه خیلی زحمت میکشم از بچه داری تا خونه داری 

از صبح تا شب سرپام ولی زیر سقفم،

تو گرما زیر کولر و تو سرما بغل پکیج

ولی همسرم هم تو سرما هم تو گرما بیرونه 

شاید ساعت کار من بیشتر باشه ولی سختی کار همسرم خیلییی بیشتره و من قدر دانِشم واقعا⁦❤️⁩

😂😂😂امیدوارم خدا به دلت آرامش و آگاهی بده۲😂

آرامشتو حفظ کن عزیزم ک ایقد با عصبانیت تایپ نکنی و اشتباه داشته باشی😂😂😂 ی لیوان آب خنک بخور. 

و دیگ هم ریپ نزن چون نمیخونم ک جواب بدم، ی موقع بدتر عصبی شی ی چیزیت بشه😂