الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تو بزرگترین تکیه گاهم باشی بازم ی جایی توی کسب و کار شوهرت یهو کم بیاره ، خانواده ش هم حمایت ...
عزیزم خدا نگهتون داره برای هم
قطعاً بحث من درمورد زندگی شما دو نفر نیست و دارم درمورد مردها و زن ها صحبت میکنم
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلاناصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین ه ...
چی این که زن ستیزی سیستماتیکه بهتون فشار آورده وقتی حقیقته؟الان مرد های اطراف شما ازش حمایت نمیکنن؟یعنی میخوای بگی ارث برابر دارید/دادگاه برید هر دو حرفتون به یه اندازه ارزش داره؟/حتی بعد مرگتون هم زن ستیزی هست و دیه اتون نصفه و بازم از سیستم دفاعی میکنید🤦🏻♀️
عزیزم تو بزرگترین تکیه گاهم باشی بازم ی جایی توی کسب و کار شوهرت یهو کم بیاره ، خانواده ش هم حمایت ...
مگه تو کم بیاری تنها کاری که اون میکنه چیه؟تکیه گاه که فقط همراهت باشه یا ۴ صیغه که براش حلاله!!!
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلاناصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین ه ...
اولا ممنون بابت اینکه از حرفام نوت برداری میکنین و کلمه به کلمه حفظید🌺
دوم اینکه بله مردستیزی وجود نداره چون از لحاظ لغوی همونطور که حرفام رو حفظ کردین، ستیز یعنی ظلم سیستماتیک علیه یک قشر، یعنی اون ظلم قانونی و پشتوانهی تاریخی داشته باشه، مثل نداشتن حق تحصیل و کار زنها
من هم درمورد پدر و برادر شما حرف نزدم، حتی درمورد پدر خودمم حرف نمیزنم چون عشق زندگی من هستن ایشون
و من رو آگاه تربیت کردن!
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام