2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3834 بازدید | 175 پست
خب چند درصد از مخارج رو تو می‌کنی چند درصد اون

بحث مخارج نیس

اون فقط سرکار

ولی کل زندگی و مدیریت مالی و بچه ها با منه!

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو بزرگ‌ترین تکیه گاهم باشی بازم ی جایی توی کسب و کار شوهرت یهو کم بیاره ، خانواده ش هم حمایت ...

اینا پر از ادعان و البته پر از عقده 

کارشون فقط اینه نفرت بکارن تو دل بقیه

الان اگ فحش میدادی ب شوهرت قند تو دلشون آب میشد و می‌گفتن اره درست گفتی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم تو بزرگ‌ترین تکیه گاهم باشی بازم ی جایی توی کسب و کار شوهرت یهو کم بیاره ، خانواده ش هم حمایت ...

عزیزم خدا نگهتون داره برای هم

قطعاً بحث من درمورد زندگی شما دو نفر نیست و دارم درمورد مردها و زن ها صحبت میکنم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

عزیزم اینها ترجیح میدن جنسیت دوم باشن، حق و حقوقی به عنوان یک انسان نداشته باشن فقط به خاطر اینکه خر ...

شاید از نظر شما جنسیت اول و دوم داره !!!!

چون از نظر ما دو تا جنسیت در کنارهم معنا دارن ، و اینکه چه حق و حقوق اولیه ای ازت صلب شده ؟! 

خیلی دلم می‌خواد ببینم چند سالته و چقدر مسئولیت های مختلف زندگی تا حالا روی دوشت بوده که آنقدر جوگیری

رجوع کنین به اولین کامنتم که گفتم دلتون برای همسرتون بسوزه نه همه‌ی مردها، اونم به خاطر همسر بودنش ن ...

پس تو هم دلت واسه خودت بسوزه نه همه زن‌ها

چه منطقیه آخه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلاناصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین ه ...

چی این که زن ستیزی سیستماتیکه بهتون فشار آورده وقتی حقیقته؟الان مرد های اطراف شما ازش حمایت نمیکنن؟یعنی میخوای بگی ارث برابر دارید/دادگاه برید هر دو حرفتون به یه اندازه ارزش داره؟/حتی بعد مرگتون هم زن ستیزی هست و دیه اتون نصفه و بازم از سیستم دفاعی میکنید🤦🏻‍♀️

مگه تو کم بیاری تنها کاری که اون میکنه چیه؟تکیه گاه که فقط همراهت باشه یا ۴ صیغه که براش حلاله!!!

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

شما همیشه تو اینجور تاپیکا میخوای بگی مردا بدن و فلاناصلا با چیزی ب اسم برابری و اینک بد و خوب بین ه ...

اولا ممنون بابت اینکه از حرفام نوت برداری میکنین و کلمه به کلمه حفظید🌺

دوم اینکه بله مردستیزی وجود نداره چون از لحاظ لغوی همون‌طور که حرفام رو حفظ کردین، ستیز یعنی ظلم سیستماتیک علیه یک قشر، یعنی اون ظلم قانونی و پشتوانه‌ی تاریخی داشته باشه، مثل نداشتن حق تحصیل و کار زنها 

من هم درمورد پدر و برادر شما حرف نزدم، حتی درمورد پدر خودمم حرف نمیزنم چون عشق زندگی من هستن ایشون 

و من رو آگاه تربیت کردن!

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

نمیدونم چرا هر تاپیکی میشه که یک نفر از شوهرش تعریف میکنه جنگ دعوا راه میوفته.

نه اتفاقا اینجوری نیست.

ایشونم از شوهرش تعریف نکرده ننوشته شوهرم خیلی خوبه گفته دلم برای "مردها" میسوزه. مردها در ایران بدبختن!!!

باقی کامنتاشم غیرمنطقیه میگه مسئولیت داره انگار زن بیمسئولیته یا اگه مردی بیپول باشه فقط خودش اذیت میشه!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس تو هم دلت واسه خودت بسوزه نه همه زن‌هاچه منطقیه آخه

دقیقا😂 ی چنتا جمله میگ فک میکنه بامنطقه😂خودش منطق خودش روام قبول نداره ی سری جاها😂😂فقط جوگیره ب قول استارتر 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شاید از نظر شما جنسیت اول و دوم داره !!!!چون از نظر ما دو تا جنسیت در کنارهم معنا دارن ، و اینکه چه ...

اسی تو رو که جامعه زده و افکار زن ستیزی برات عادی شده که اینجوری از مرد ها صرفا بخاطر تنها مسئولیتی که جامعه ازشون میخواد دفاع میکنی

ولی همون شوهر پس فردا به اختلاف خوردید جلوی سر کار رفتنت/درس خوندنت/خروج از کشورت و حتی در صورت طلاف حضانت‌ت رو میگیره