2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای مردها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مخصوصا تو ایران. آخه اینجا زنها از هوا تغذیه میکنن و نه نیازی به کسب درامد دارن نه بی پولی رو درک میکنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

آره من احساس بدی میگیرم 

همیشه میگم اگه من و بچم نبودیم شاید انقد فشار روی همسرم نبود 

انگار کلا روی میخ داغ نشستم همیشه😔😔😔😔

بنده خدا به شدت هم دست و دلبازه و به من میگه تو فکر و خیال نکن تا من هستم 

ولی مگه میشه 

اگه از نظر مالی خیلی تحت فشاره 

حداکثر کاری که میتونی انجام بدی اینه که کار کنی خرج خودتو بدی

فقططططط خرج خودت

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

دلت واسه خانم های شاغل هم بسوزه 

هم مثل شوهر شما از صبح تا شب دم سر و کله زدن هستن هم اینکه وقتی میان خونه همه انتظار یک کدبانوی تمام عیار دارن ازشون و هم اینکه انتظار دارم خانم مهربون خونه اصلا پول من و آقامون نکنه چون زشته مال من و مال تو کنی

باید به ترتیب بچه و کارهاش هم برسه

اره واقعا شرایط خیلی سخت شده

منم هیچ وقت دوس نداشتم مرد باشم 

هرچند هردو جنس سختی های خودشو داره و بین هردوشون هم خوب و بد داریم

اینایی هم ک نفرت پراکنی میکنن عقده دارن درونشون

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

دلت واسه زنا نمیسوزه؟

اشپزی شست و و شو بچه داری مدرسه بچه خونه گاها کار بیرون زایمان پریودی..؟؟؟؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

آره کشش تحمل چندین سال زن ستیزی و زن کشی رو هم ندارن

اسم کاربریت چقدر نوستالژیکه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دلت برا خودت بسوزه

دلم برای خودم نمیسوزه

اینکه من خودمم شاغلم با بچه و شوهر و کارهای خونه ولی حداقللللل مسئولیت مالی روی دوشم نیست فردا پول کم آوردم زن و بچه م در بمونن 

مسئولیت مالی ی خانواده رو داشتن کار خیلی سختیه