2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه با کارد بسته باز جواب نمیدی به نظرم یک دسته گل پول هم بد نیست ، پنج تومن ایران چک صد تومن بگیر و ...

خیلی زیادیه بنظرم😂یه کیک کوجیک براش بگیره با یه دسته گل کوچیک و یه کادوی ساده،فقط محض خوشحال کردنش و اینکه به یادش بودی

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خیلی زیادیه بنظرم😂یه کیک کوجیک براش بگیره با یه دسته گل کوچیک و یه کادوی ساده،فقط محض خوشحال کردنش ...

آخه خودش گفته تا پنج تومن 

و الان آخه پنج تومن یک زمانی پنج میلیون تومان وجه رایج مملکت بود الان نه بعد تازه سال اولش من همسرم تولد مامانم سنگ تموم گذاشت بعد همین حرکت شما که صرفا به یادتم انجام داد

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خدایی من کاری باهات ندارم خودت انگار با تیکه کنایه نظر میدیمرسی از نظرت

دیشب اصلا نفهمیدی منظورم یک سوال ساده پرسیدم که رابطه تون با پدرتون چطور تا کجا رفتی در هر صورت خیلی خشک گارد دار در مقابل من نباش پرستارم و متاهلم و هیچ کسی در زندگی بهم نگفته متلک میزنی چون بشدت مهربونم و مهم تربیت و احترام برام 

در هر صورت سوءتفاهم پیش اومده من معذرت می‌خوام ارزش جنگ دعوا نداره 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

پنج تومن واقعا الان اصلا پول زیادی نیست

آره والا اصلا پولی نیست به خوشی در خوش تولدش برگذار کنید 

آخه خودش گفته تا پنج تومن و الان آخه پنج تومن یک زمانی پنج میلیون تومان وجه رایج مملکت بود الان نه ب ...

اگه دو طرفه باشه بله،من تولدم همسرم تدارکاتشو دید از کیکو اینا ولی خب میز درست کردن و میوه و اینارو مادرشوهرو خواهر شوهرم حالت سوپرایزم کردن،همسرم بهم پلاک طلا داد مادرشوهرم تاپ و شلوارک و خواهر شوهرم کیف

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

دیشب اصلا نفهمیدی منظورم یک سوال ساده پرسیدم که رابطه تون با پدرتون چطور تا کجا رفتی در هر صورت خیلی ...

من اصلا نمیشناسمت که بخوام درمقابلت گارد داشته باشم 

جمله و کلمه ای استفاده کردی واقعا در شان یک خانم نبود به زبون بیاره .

الانم اومدی میگی با کارد بسته جواب میدی ....

به هرحال

همیشه جوری رفتار کنیم و حرف بزنیم که نیازی به معذرت خواهی نباشه ...

چرا ؟ مگه برای مادر خودمون انقدر ساده میگیریم؟

ربطی به مادر خودتو مادرشوهرت نداره کلی گفتم بنظرم ایده خوبی نبود چون خودت عروسی،بازم هرجور دوس داری

کیک و گل و یه سکه پارسیان ۲تومنی یا ۲تومن نقد کنار کیک و گل

والا ما هم همینو گفتیم میگن اگه مادره خودتونم باشه انقدر ساده برگذار میکنید😐😂