2777
2789
بسته به ظرفیت خودت داره من با دوست پسرم ازدواج کردم می‌دونم و واقفم قرار چطور برخورد بشه من برای شخص ...

چه ربطی به ظرفیت من داشت الان حرفام؟!از خود تعریف کردن که ...😂عزیزم منم با همسرم دو سه سال تو رابطه بودم و برای اینکه به چشم کسی محبوب بشم خرج نمیکنم به نوعی چاپلوسی و خداروشکر جاری هم ندارم اگرم داشتم با کسی رقابت نداشتم عزیزم اگرم برا کسی بقول خودت خرج میکنی و دستت به کم نمیره صرفا بخاطره دل خودت باشه همونطور که میگی بخاطره شخصیت خودت باشه نه اینکه صرفا عروس محبوب باشی! واینکه چرا حالا انقدر در تلاشی خودتو به بقیه ثابت کنی عزیزم باشه تو خوبی اذیت نکن انقد خودتو،یه گفتگوی کاملا عادی و تبادل نظره چقدر جدی گرفتی!😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چه ربطی به ظرفیت من داشت الان حرفام؟!از خود تعریف کردن که ...😂عزیزم منم با همسرم دو سه سال تو رابطه ...

من ریپلای کردم یا شما ؟

پنج تومن برای من زیاد اومد یا شما ؟

کادو تولد خودت کامل شرح دادی من بودم یا شما ‍؟

من توضیح دادم یا شما 

لطفاً ازت خواهش میکنم روی نظرات من ریپلای نکن چرا چون من اینکار انجام نمیدم و دلم نمی‌خواد انجام بشه چون مخاطب من استارتر 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریپلای کردم یا شما ؟پنج تومن برای من زیاد اومد یا شما ؟کادو تولد خودت کامل شرح دادی من بودم یا شم ...

اینجا تبادل نظره گلم هر کی هر نظری داره بیان میکنه و شما تعیین نمیکنی اینجا کی چی بگه چی نگه ...شما فاز گرفتی وگرنه صحبتای ما تو تاپیک همه محض فان وخنده بود،خیلی جدی نگیر😙

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اینجا تبادل نظره گلم هر کی هر نظری داره بیان میکنه و شما تعیین نمیکنی اینجا کی چی بگه چی نگه ...شما ...

بیین من نی نی سایت تو خواب شبم یادم نمیاد گاها میام و دقیقا خودم جای طرف مقابل میگذارم و نظر منطقی میدم .بله من مخاطب حرفام شما نبودی جالبه واسم اومدی بحث انداختی وای چه خبره پنج تومن ، واسه من تاب و شلوارک خریدن خب قربونت تو داری دیتا میدی من فقط گفتم دوران دوستی هم پول خوب خرج میکردم چون کلا ذاتا آدما دورم کمن و ارزشمند ان واسم نه شما که برداشتی اکانت مشترک داری با دختر خاله که به کرات لو رفته یک نفر بودن برای اینکه دروغ گو کم حافظه منظورم شما نبودید .

پس تو خودت از زندگی ات گفتی من هم گفتم من ازتون پرسیدم که تولدت چی بهت دادن ؟

عزیزم بیا قبول کن تو شروع کردی تو باز کردی مسئله رو 

و همه ما متفاوت ایم و این تفاوت معیاری برای بالاتر بودن کسی نیست . 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چه ربطی به ظرفیت من داشت الان حرفام؟!از خود تعریف کردن که ...😂عزیزم منم با همسرم دو سه سال تو رابطه ...

این بنده خدا دوست داره از خودش تعریف کنه تو تاپیک های منم حرف های بیربط زده  اما ادعا داره که پرستاره و مهربونه... و عقیده داره من رفتار خشک و خشنی دارم 

اینگونه افراد هیچوقت اشتباهات خودشون قبول نمیکنن فکر میکنن همیشه حق با اوناست و ... بحث بیهودست واقعا