2777
2789
عنوان

عروسی نامزد سابقم برم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 37 پست

مثلا پسرعموت هست یا پسرخالت ؟

نه نرو راه دور رو بهونه کن نرو،

چون خانوادش هم تورو اذیت میکنن و هم عروسشون رو،

فعلا خدارو شکر کن که با این آقا ازدواج نکردی 

نامزد بودید قصد جدی بوده بهم خورده فقط چند ماه گذشته و عروسیشه؟

اینقدر زود عاشق و فارغ و عاشق میشه همون بهتر که بهم خورد رابطتون،و عقل حکم میکنه که نرید عروسیش چون راه دوره و مرخصی نداشتی همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوتت کردن که بهت نشون بدن پسرشون چطور با خانم دیگه ی ازدواج کرده و منتظرت نمونده و حرصت بدن. بهتره ...

آره خودمم همین نظرو دارم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مطمئنی دعوتشون بدون قصدوغرض باشه

نمیدونم والا اینا نفس کشیدنشونم با قصد و غرضه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مثلا پسرعموت هست یا پسرخالت ؟نه نرو راه دور رو بهونه کن نرو،چون خانوادش هم تورو اذیت میکنن و هم عروس ...

پسرعموی پدرمه

از محرم امسال جدا شدیم

آره فکر خوبیه نمیرم...

یرای چی باید بری اخه عزیزمتازه چند ماهم گذشتهطرف تهدید و توهین هم کردهاصلا برای چی دعوت تون کردن روا ...

روانی برای یک ثانیه‌شونه...

واقعا دلم میخواد برم و نمیرمم احتمالا