2777
2789
عنوان

عروسی نامزد سابقم برم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 37 پست

چند وقت بعدشه ؟

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقد سخت 

مطمینم بختت عالی میشه ک اپنا انگشت به دهن میمونن 

اگر میتونی بری شاد و شنگول بمونی ( غیر طبیعی نباشه) و پیشرفت چشمگیر داری مثلا ویژگی های عای خوب که بقیه تحسینت کنن و اگر میدونی بعدش فشار روانی بهت نمیاد برو

اگر نرفتی خانوادت برن بجات و بگن سر کار بودی 

💖
برا کنجکاویم بخوای بری ضربه بدی میخوری این از من گفتن بود

حتی اگه دوسش نداشته باشم؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چند وقت بعدشه ؟

از جدایی ما چندماه میگذره ولی گویا قراره ازدواج کنه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم چقد سخت مطمینم بختت عالی میشه ک اپنا انگشت به دهن میمونن اگر میتونی بری شاد و شنگول بمونی ( غی ...

دورت بگردم ممنون از مهربونیت

آره فکر خوبیه ببینم تا اون موقع چطور پیش میره مرسی از راهنماییت🤍

از جدایی ما چندماه میگذره ولی گویا قراره ازدواج کنه

دعوتت کردن که بهت نشون بدن پسرشون چطور با خانم دیگه ی ازدواج کرده و منتظرت نمونده و حرصت بدن. بهتره نری ممکنه اونجا بهت حرفای ناراحت کننده بزنن