2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

واقعا سخته  یاشایدم ناله من شیز ب شیرن سختمه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
فقیر فرهنگی کسیه که بدون در نظر گرفتن شرایط زندگی بقیه قضاوت کنه و دهانش همش باز باشه

موافقم اگه واقعا شرایط مالی نداری کار درستی میکنی 

ایشاالله درست شه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

دقیقا

حالا پس فردا بچه رفت اون طرف دنیا واسه زندگی خودش تصمیم گرفت میخوای چیکار کنی 

افسردگی بگیری؟ 

من نسخه خودم رو (بچه نداشتن) واسه کسی تجویز نمیکنم ولی لطفاً بچه رو ابزاری برای شادی و پیری و لذت و برنامه ریزی ... ببینید 

شما فقط مسول تحویل یک انسان به جامعه هستی تمام 

اون آدم واسه خودش مستقل هست نه ابزاری برای رفع نیازهای پدر و مادر

تا قبل بچه دار شدن فک میکردم همین که رابطه ی عاشقانه ای با همسرم دارم نهایت عشق رو تجربه کردم ولی بعد بچه فهمیدم همسر کیلو چنده عشق واقعی عشق مادر به فرزندشه با دنیا عوضش نمیکنم ❤️❤️❤️

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

نمیدونم

الان دست بچم تو کلاس ورزش شکسته

همسرم‌میگه تقصیر توعه حسابتو میرسم 

غلط گردی بچه را کلاس نوشتی

غلط کردی مواظبش نبودی 

تقصیر من میدونه

این همه صبح تا شب فقط دارم به زندگی میرسم آخرم این نتیجشه

فقیر فرهنگی کسیه که بدون در نظر گرفتن شرایط زندگی بقیه قضاوت کنه و دهانش همش باز باشه

قضاوت رو شما کردی اون جاسمین خانم الکی این حرفو بهم زد فقط خواستم حرف خودش رو به خودش پس بدم

پس شما قضاوت کردین🙄

تازه 50 روزه زایمان کردم عاشق بچمم ولی حس میکنم افسردگی بعد زایمان گرفتم بعضی وقتا پشیمون میشم ولی یهو به خودم میام میبینم نمی‌خوام یه تار مو از سرش کم بشه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

موافقم اگه واقعا شرایط مالی نداری کار درستی میکنی ایشاالله درست شه

هم شرایط مالی هم جسمی هم روانی 

بچه آوردن صرفا به علت اینکه خب همه میارن و ... کار بسی احمقانه ایه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

قضاوت رو شما کردی اون جاسمین خانم الکی این حرفو بهم زد فقط خواستم حرف خودش رو به خودش پس بدمپس شما ق ...

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.....

هر وقت حرفی زد که لایق شنیدن اون جمله بود بله درسته نکه فقط دهانتو باز کنی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕