2777
2789
حالا پس فردا بچه رفت اون طرف دنیا واسه زندگی خودش تصمیم گرفت میخوای چیکار کنی افسردگی بگیری؟ من نسخه ...

تا هستن لذتشونو میبریم وقتی رفتن دعای خیر واسشون میکنیم.من به تصمیم شما احترام میزارم شاید اینطوری خوشحال تری.ولی تو زندگی فعلی من لچه ها نقششون خیلی پررنگه

حالا یکم بزرگ شو یکم تو جامعه باش دوتا پروژه کاری انجام بده چهار تا سفر برو پنج تا کتاب بخون ... بعد ...

ببین اتفاقا همه اینارو هستم اما با آدمی که بزور میخواد خودش رو مغز. متفکر جلوه بده نمیشه بحث کرد ( شما اول توهین کردی منم بهت برگردوندم)

چرا الکی خودم درگیر شما کنم عزیزم؟

فعلا✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هستن لذتشونو میبریم وقتی رفتن دعای خیر واسشون میکنیم.من به تصمیم شما احترام میزارم شاید اینطوری خ ...

آفرین صد درصد 

منظورم همین بود که برای تنهایی خودت برنامه ریزی کن و بهشون متکی نباش 

زندایی من بعد از ازدواج دخترش یک دو سال بعد افسرده شد و حالش داغون بود همه عمرش هست و این دختر ولی پارسال به خودش اومد و رفت تیم دوچرخه سواری عضو شد و همش در حال سفر و تفریح هست ، این درسته 

تاپیک بنده خداست ممکنه راضی نباشه که توش بحث بشه پس فعلا✋️

ان شاء الله دیگه بیشتر فکر کنی تو تاپیک های ملت حرفی نزنید که بحث بشه

🙏🏻✋🏻

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ندارم هرگز نخواهم داشت و بسیار راضیم 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

آفرین صد درصد منظورم همین بود که برای تنهایی خودت برنامه ریزی کن و بهشون متکی نباش زندایی من بعد از ...

افرین به ایشون.من شاغلم تا بچه ها بزرگ بشن بازنشست میشم متاسفانه همسرم هم که همه زندگیم بود فوت شده.احتمالا منم افسردگی بگیرم😁