2777
2789
عنوان

به نظرمون این موضوع رو به نامزدم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگیا🤣 انقدراهم مشکل خاصی نیست بزار خودش ببینه

نامزد سابقم هم خودشو دید 

و فقط بعد چند وقت یه بار غیر مستقیم پرسید دلیلشو گفتم برای همه خانم ها این جوریه مال من خیلیییی بیشتره 

نع اونکه کوچکتره بده بچه بیشتر بخوره درست میشه

من هرچی دیدم بدتر شده،خواهر شوهرم اینطوری بود تغییر سایز هم فقط تا موقع شیردهی هست چون سینه پر از شیره  بعدش برمیگرده به حالت قبلی شاید فقط یکم افتاده تر بشه

در کل بهتره بگه حالا نه خیلی جدی ولی به صورت ملو بگه بهتره

منم یکی نیست اندازش ولی ت. چشم‌نمیشهچون بزرگ اقتاده شدهدارم لاغر میشم میترسم زشت بشناعتماد به نفس ند ...

مال همه یکم فرق رو داره

من گفتن لاغر شو بهتر میشه لاغر هم شدم همینه 

ولی خدایی خودم دوسشون دارم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

معلومه که نه خایه آقایون هم کوتاه بلنده

اتفاقا باید بگه.  دو سایز!!! کم تفاوتی نیست. بعد هم آقایون در اون مورد همشون مثل همن مشکل استارتر رو که همه خانما ندارن. بعد هم سینه جزء زیبایی ظاهری زن به حساب میاد و با لباس هم برجستگیش مشهوده.

به نظر من برای اینکه فردا سرکوفت نخوره همین الان موضوع رو بهش بگه.

پس برای تو بهتره البته یه بار دیگه دکتر رفتم گفت لاغر کنی کمتر به چشم میاد ولی لاغر هم کردم خیلی فرق ...

منم لاعر میشم خیلی تغییری تو سینم اتفاق نمیوفته دوست دارم یکم کوچیک تر شن ه دو ولی نمیشن😑😑😑

۱۴۰۴/۷/۲۵