2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 44 پست
طلاق بگیرم بیام پیش کی؟ پدر مادرم؟ همونایی که منو زود شوهر دادن از دستم خلاص شنبنظرت منو گردن میگیرن ...

مستقل شو برو سرکار پول جم کن رو پای خودت وایسا کار هست بقران.....حیفی فق ۱۷ سالته🥲❤️

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

دقیقا من نمیدونم مسابقس انگار حتی ۲۰ سال هم زوده ب نظرم ۲۵ ب بالا اوکیه برا ازدواج

والا من خودم دانشجو بودم ۲۴ سالگی ازدواج گردم هنوزم میگم خیلی زود بود.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خودم دانشجو بودم ۲۴ سالگی ازدواج گردم هنوزم میگم خیلی زود بود.

دقیقا چ خبره نریدن برامون ک ۲ ماه بعدش شکمت میاد جلو از همه کارات عقب میفتی اونم چی؟برا مردای بی لیاقت این دوره زمونه ک هیز و هول و بی چشم و رو هستن

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

اینجا این حرفارو بزنی میان میخووورررنت،که آرررره به سن نیست به عقلهههه!!!! آخه میدونی بچه پونزده سال ...

کسی که این حرفو بزنه باید به عقلش شک کرد.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اینجا این حرفارو بزنی میان میخووورررنت،که آرررره به سن نیست به عقلهههه!!!! آخه میدونی بچه پونزده سال ...

همین امروز یکیشون منو درس میداد ..می‌گفت تو بی عقلی من با منطقم 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

دقیقا من نمیدونم مسابقس انگار حتی ۲۰ سال هم زوده ب نظرم ۲۵ ب بالا اوکیه برا ازدواج

مثلا ۳۰ ازدواج کنی

بعد ۳۳ بچه بیاری

وقتی بچت ۱۵ سالش شد تو ۵۸ سالته

اوووهههه 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حالا راجع به همه هم صدق نمی‌کنه دیگه. هرکسی باید شرایط خودش رو بسنجه. من طرفدار ازدواج تو سن کم نیستم ولی چه بسا اگه آدم تو همین سن با یه آدم مناسب ازدواج کنه خیلی هم خوشبخت بشه.

یکی مثل شما ۱۶ سالگی ازدواج کرده

و زندگیش دلخواهِ خودش نیست و تحت فشاره 

یکی ام منم نزدیک به ۳۰ دارم میشم 

مجردم....جوانیم و طراوتم رفت 

از هر طرف تحت فشارم 

و کلی طعنه و متلک های فامیل

میمونم چی بگم

🧸

یه ده سال زیاد گفتی😅میشه ۴۸ ولی بازم زیاده. تازه اگه فقط یه بچه بخوان

😂😂عه

اره ۴۸ هم نسبت به ۱۵ خیلی زیاده 

فرض کن ی مادر میانسال باشی ، فرزندت نوجوان باشه

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

مثلا ۳۰ ازدواج کنیبعد ۳۳ بچه بیاریوقتی بچت ۱۵ سالش شد تو ۵۸ سالتهاوووهههه

باشه

حالا راجع به همه هم صدق نمی‌کنه دیگه. هرکسی باید شرایط خودش رو بسنجه. من طرفدار ازدواج تو سن کم نیست ...

حالا کو ادم مناسب؟؟؟