2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا ۳۰ ازدواج کنیبعد ۳۳ بچه بیاریوقتی بچت ۱۵ سالش شد تو ۵۸ سالتهاوووهههه

ریاضیتم ضعیفه!میشه ۴۸ سالش عزیزم،مشکلش چیه؟حالا مثلا ۱۵ سالگی ازدواج کنه ۱۸ سالگی بچه بیاره چه گلی میخواد به سرش بزنه؟؟!!!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

33 بچه بیاری 15 سالگی بچت میشه 48 و مشکلی هم نداره خیلی هم خوبه

وااالااا، حالا مثلا ۱۵ سالکی ازدواج کنی هجده سالگی بچه بیاری خیلی مادره موفقی میشه صرف اینکه سنت کمه و تفاوت سنیتون کمه؟!تو خودت بچگی کردی که بخوای حالا مادری کنی

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ریاضیتم ضعیفه!میشه ۴۸ سالش عزیزم،مشکلش چیه؟حالا مثلا ۱۵ سالگی ازدواج کنه ۱۸ سالگی بچه بیاره چه گلی م ...

شما عزیزم تو خوبی.

من گفتم ۱۵ ازدواج کنه ۱۸ بچه بیاره؟

۲۰ تا ۲۵ ..نه اینکه ۳۰ سالت بشه یهو یادت بیاد مجردی.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

از نظر من ن

شما برای خودت تو 22 سالگی بچه بیار 

ولی سن ازدواج مناسب دختر 25 تا 33 و سن مناسب بچه اوردن 30 تا 37 هست

فکر کنم دبیرستانی یا نهایت پشت کنکوری باشی بزرگتر شی به صحت این حرف میرسی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

شما عزیزم تو خوبی.من گفتم ۱۵ ازدواج کنه ۱۸ بچه بیاره؟۲۰ تا ۲۵ ..نه اینکه ۳۰ سالت بشه یهو یادت بیاد م ...

۲۰تا ۲۵ وقت بچههه دار شدنه؟خب تو بچه بیار عزیزم ده تا بیار ولی برا بقیه تعیین تکلیف نکن که سی ساله شده چرا یهو یادش افتاده بچه میخواد! عزیزم همه که مثل تو نیستن تو سن ۲۰ ۲۵ سال دنبال درس و دانشگاهو مستقل شدن هستن نه بچه دار شدن،مادر بچه یه ساله ی عاقل و دانا باشه بهتره تا یه ۲۰ ساله ای که صرفا میخواسته زود بچه بیاره و تنها افتخارش شوهر کردنشه!