2777
2789
عنوان

نظرتون راجب پسری که هیچی بجز قیافه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین ب قیافش و هیکلشاگه خجالت کشیدی بگو من انجام میدم این وظیفه ختیر‌ رووو

😂😂😂😂

نه من میترسم بره به ننه و خواهرش بگه این دختره عاشقم شده ولی در حد من نیست😂😂

واقعا تو توهمه و از این توهم خودش ضرر میبینه 

۱۴۰۴/۷/۲۵

هر موقع خواستی به یکی به عنوان کیس ازدواج فکر کنی اینو یادت باشه اگه قیافه اش له و لوردیده بشه تو یه ...

والا اینو من با همین قیافه زیباش هم قبول نمیکنم چه برسه به اونموقع😂

۱۴۰۴/۷/۲۵

😂😂😂😂نه من میترسم بره به ننه و خواهرش بگه این دختره عاشقم شده ولی در حد من نیست😂😂واقعا تو توهمه ...

😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

احتمالا دخترا زیاد تحویلش گرفتن سرش گیج رفتهاین آخر میره سراغ شوگر مامی احتمالا

اره اتفاقا دخترای کم سن خیلی بهش درخواست دادن ولی خب بعد جواب رد شنیدن از جناب یوزارسیف رفتن سر خونه زندگی خودشون هر کدوم خوشبختم شدن

بنظرم پسرا رو نباید توهمی کنیم چون فک میکنن خبریه دیگه برای زندگیشون تلاش نمیکنن همش فک میکنن براشون گزینه هست میتونن با طرفشون هر رفتاری دوست دارن داشته باشن

۱۴۰۴/۷/۲۵

اره اتفاقا دخترای کم سن خیلی بهش درخواست دادن ولی خب بعد جواب رد شنیدن از جناب یوزارسیف رفتن سر خونه ...

اینا لاشی میشن و احتمالا با.سن گشادم هست بقیه براش خرج میکنن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
به اینا محل سگ نباید بذاری

والا من محلش ندادم ولی هی خبرش از اینور اونور به گوشم میرسه کنجکاو شدم 

تو اینستا خیلی فعاله خیلییییی. همش عکس میزاره از خودش تو استوری و پست

۱۴۰۴/۷/۲۵

والا من محلش ندادم ولی هی خبرش از اینور اونور به گوشم میرسه کنجکاو شدم تو اینستا خیلی فعاله خیلییییی ...

اینا بدرد زندگی نمیخورن و عمرا بتونن زن بگیرن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱