2777
2789
عنوان

خیلی دلم پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 54 پست
این چله برای روزی عالیه😍از حضرت رسول (ص) نقل شده است که حضرت فرمودند: آیه اى در قرآن مى شناسم، که ا ...

خیلی ممنون 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من لباس هام قدیمیه همشون بخدا. بخدا آخرین بار سال ۹۸ کفش خریدم. کفشام قدیمیه

خوبه پاره نشده .:(چه جنسی داره 

خب حداقل یارانه خودتو ازشون بگیر اون که دیگه سهم خودته

خوبه پاره نشده .:(چه جنسی داره خب حداقل یارانه خودتو ازشون بگیر اون که دیگه سهم خودته

ن نشده . البته ظاهرش زشت شده یکم. نمیدونم.  کتونی هست

اونم بهم نمیدن اصلا 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ن نشده . البته ظاهرش زشت شده یکم. نمیدونم. کتونی هستاونم بهم نمیدن اصلا

خب دیگه بهشون بگو بگو یارانه مو هر ماه بدید پول شما نیست که دولت میده اینو جدی بگو مجبور بشن

خب دیگه بهشون بگو بگو یارانه مو هر ماه بدید پول شما نیست که دولت میده اینو جدی بگو مجبور بشن

نمیدن. جهیزیه میخرن باهاش مثلا قاشق چنگال و.... برای آینده 

نمیده بهم هیچی. حتی لباس برای من نمیخره. یه کرم ضد آفتاب میخوام برام نخریده 😭😭😭😭

خب چرا؟ پس دختر اورده واسه چی؟ 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

خب چرا؟ پس دختر اورده واسه چی؟

برای شوهر دادن و نوه دار شدن و.....

همین الان هر چی پول باشه،برای جهیزیه خرج میکنن مثلا قاشق چنگال و...

بازم خوبه حداقل جهاز میدن باز خوبه جلو شوهر آینده بالایی

جهاز دادن، رسم هست برای ما. 

من لباس میخوام کفش میخوام نه وسايل آشپزی. 

بیا ببرمت خرید روحیه ات عوض میشه افسردگیتم خوب میشه

نه بعید می‌دونم باخرید کسی که داغونه خوب بشه تازه من دارو میخورم خوب نمیشم 

خرید برای آدمهای عادی تراپی محسوب میشه