دخترپرتلاش84 مدیر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19063 عنوان خیلی دلم پول میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 54 پست 😭😭😭😭😭😭😭دلم لباس میخواد. یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره. دیروز | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 19063 کجایی هستی خب دارن آینده نگری میکنن جنوبی.خب الان صورتم پر از جوشه. حتی یه کتونی نو برام نمیخرن. شال هام قدیمیه و... یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
hesam_n عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3250 پول اگه ما رو میخواست که میومد میچسبید بهمون ولمون نمیکرد 🤣🤣قانون جذبه خب که تو نداری شانست بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3268 نه بعید میدونم باخرید کسی که داغونه خوب بشه تازه من دارو میخورم خوب نمیشم خرید برای آدمهای عادی ترا ... اینجوری به خودت تلقین نکنهیچکی بهتر از خودت نمیتونه حالت خوب کنهاول خودت بخواه و اراده کن با هرچیز کوچیکی حالت عوض میشه و خوب میشی سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6083 اینجوری به خودت تلقین نکنهیچکی بهتر از خودت نمیتونه حالت خوب کنهاول خودت بخواه و اراده کن با هرچیز ک ... امیدوارم برام دعا کنید ممنونم
leilalili عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 3268 امیدوارم برام دعا کنید ممنونم انشالله زودی حالت خوبه خوب بشه دوری کن از هرچی غمه تو میتونی عزیزم سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6083 انشالله زودی حالت خوبه خوب بشه دوری کن از هرچی غمه تو میتونی عزیزم فدات عزیزم چشم منم سعی خودمو میکنم برا همین هنوز سر پام. :)/
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6606 🤣🤣قانون جذبه خب که تو نداری شانست نه اتفاقا جذبم بالاس 😂 دوساله تو خط قانون جذبم علی مقدم و عباسمنش رو دنبال میکنم
hesam_n عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3250 نه اتفاقا جذبم بالاس 😂 دوساله تو خط قانون جذبم علی مقدم و عباسمنش رو دنبال میکنم 🤣🤣خدا نکشت وای از بس خندیدم آهن ربایی برا خودت🤣🤣🤣 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6606 🤣🤣خدا نکشت وای از بس خندیدم آهن ربایی برا خودت🤣🤣🤣 😂😂ولی تاثیر داره ....اگه پول خواستی قانون جذبو دنبال کن منکه الان تو. پول غرقم
hesam_n عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3250 😂😂ولی تاثیر داره ....اگه پول خواستی قانون جذبو دنبال کن منکه الان تو. پول غرقم من اعتقادی به قانون جذب ندارم🤣🤣 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
hesam_n عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3250 😂😂ولی تاثیر داره ....اگه پول خواستی قانون جذبو دنبال کن منکه الان تو. پول غرقم میترسم آهن ربا بشم🤣🤣 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6606 من اعتقادی به قانون جذب ندارم🤣🤣 عه واقعا ...چون حرفشو زدی فکر کردم قبول داری ....ولی تاثیر داره امتحان کن ....گرچه شما که وضعت خوبه 😂😂
hesam_n عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 3250 عه واقعا ...چون حرفشو زدی فکر کردم قبول داری ....ولی تاثیر داره امتحان کن ....گرچه شما که وضعت خوبه ... 🤣🤣از کجا میدونی خوبه اینو گفتی بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8397 اسی من ی راه دارم ک پول گیرت بیاد درخواست بده ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6606 میترسم آهن ربا بشم🤣🤣 آهن ربا باشی و همه رو جذب کنی بهتره یا نچسب باشی و هیچی بهت نچسب و جذب نکنی 😂😂