2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگین آروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 41 پست

واقعاناراحتی نداشته درکش کن جبران میکنه حالااینقدرمناسبت پیش میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت شی،اما خب یکمم به شرایطش نگاه کن همین گل و کیک گرفته نشون میده دوست داره.حالا برای تولدش میخای قسط بدی این ی بار مشکلی نداره اما بعد از این خودتد درگیر پول و قسط نکن. چون اینجوری میری تو نقش مادر،مردا هرچقد خوب باشن ارزش اینو ندارن ک باهاشون سازش کنی.نقش زنشو داشته باش تا قدرتو بدونه برات تلاش کنه.

حق داری ناراحت شی،اما خب یکمم به شرایطش نگاه کن همین گل و کیک گرفته نشون میده دوست داره.حالا برای تو ...

دیشب بهم گفت من رفیقتم چرا انقد خجالت میکشی اگه اون سه تومن رو لازم داری بگو آقا من لازمش دارم تا من دو دستی بدم بهت

من الان لازمش دارم ، می‌خوام برای شب یلدا لباس بگیرم ذوقشو دارم

چیکار کنم؟؟؟مبخوام ناخن بکارم چون ذوقشو دارم

دیشب که لال شده بودم نمیتونستم بگم الان دارم خودمو میخورم

چه غلطی کنم 

الان یلدا میادبعدش روز زناگه چیزی نگرفت چی؟

حالاصبرکن اگراونانخریدبعدایه فکری میکنی الان روزای شیرین عقدتوتلخ نکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیشب بهم گفت من رفیقتم چرا انقد خجالت میکشی اگه اون سه تومن رو لازم داری بگو آقا من لازمش دارم تا من ...

نگودختر منم بجانامزدت بودم وقتی پول نداشتم دگه سمت شال وشومیزنمیرفتم  

دیشب بهم گفت من رفیقتم چرا انقد خجالت میکشی اگه اون سه تومن رو لازم داری بگو آقا من لازمش دارم تا من ...

اگه انقد ذهنت درگیره راحت بهش بگو نیاز دارم ب اون پول.شوهرته وظیفشه خرجت کنه.

اگه انقد ذهنت درگیره راحت بهش بگو نیاز دارم ب اون پول.شوهرته وظیفشه خرجت کنه.

اره وظیفشه ولی دخل و خرج بهم نمیخوره

از ماه بعد حقوقش بیشتر میشه یکم 

ولی الان داره ۶تومن میگیره ، من اصلا مونده بودم همین پول کیک و گل از کجا آورده

چون پول بلیط رفتشو از پدرش گرفت 

واقعا دستش تنگ بود

ولی خب توقع داشتم حالا که سه تومن بهش دادن دیگه خودش بیخیال قسط بشه و به من بده

الآنم یجوریم واقعا اعصابم خورده نمی‌خوام حس کنه من دختر پولکی هستم ولی منم دل دارم

اگه بخوام بشینم یروز قسطای اون تموم بشه هیچ وقت نمیشه 

اره وظیفشه ولی دخل و خرج بهم نمیخورهاز ماه بعد حقوقش بیشتر میشه یکم ولی الان داره ۶تومن میگیره ، من ...

اگ پسر خوبیه و این شرایط موقتیه یکم زمان بده بهش اوضاع رو درست کنه.اما اگه کلا دستش خالیه ک دیگ چی بگم مجبوری تا ابد بسوزی و بسازی 😑با شرایط الان خودت میدونی ک پول بخش مهمی از رابطه ست.

خب چیکار کنم؟ دیشب بهم گفت باهام رک باش من رفیقتملازم داری بگو من ۳تومن لازم دارم تا من بدم بهت خجال ...

من خودم براش یمدل هودی گرفتم از اینا که پارچش ببعی طوره چون دوست داشت و شبم باهم رفتیم شام خوردیم بحساب من

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

اگ پسر خوبیه و این شرایط موقتیه یکم زمان بده بهش اوضاع رو درست کنه.اما اگه کلا دستش خالیه ک دیگ چی ب ...

کاریه ، الآنم چون توی شهر غریب هستش و اجازه نمی‌دن از دانشگاه بره بیرون نمیتونه پول در بیاره خوب

وگرنه اینجا که باشه هرکاری می‌کنه حتی اسنپ که کنار حقوقش یه درآمد دیگه داشته باشه ، پسر خیلی کاریه 

اره موقتیه این شرایط، چون ما از عقد تموم شدیم حالا بدو بدو افتاده دنبال وام برای اینکه عروسی رو زودتر بگیریم

همش درحال بدو بدو انقد که حتی بابام بهش میگه تو چه جونی داری خسته نمیشی 

عروسیو بگیریم دیگه خیالمون راحت میشه ، البته حقوق متاهلی و اتمام دوره اش که بره سر یگان هم وصل بشه دیگه خیلی بهتر میشه

من خودم براش یمدل هودی گرفتم از اینا که پارچش ببعی طوره چون دوست داشت و شبم باهم رفتیم شام خوردیم بح ...

اگه براش شالگردن ببافم چی؟؟

کیک رو که منم یه مدل خیلییی خوشگل و بامزه سفارش دادم

شاید شام هم بمونیم همون کافه

کافیه اینجوری؟