2777
2789

تو خیلی از زندگیا دیدم مشکلات از اینجا شروع شده

چ اشکال داره شوهرتون پول کم میاره یکمم شما کمک حالش باشید؟ پول مرد واسه همه خانواده است پول زن پول خودشه؟ کسایی که این طرز فکر دارن تنها دلیلش اینه خونه و زندگی و شوهرشون دوس ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شما مال شماست و فقط برای خود شما محترمه💅 

تفکر اطرافیانتون بده 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کی اینو گفته؟

زندگی مشترک یعنی دغدغه مشترک

هدف مشترک

تلاش مشترک

ثروتی هم به دست میارید مشترکه و به نام دوتاست

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اره دیگه هر دو کمک باشن خوبه 

دوره زمونه بدیه گرونی بیداد میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه حرف شما نه حرف اونا 

به نظرم باید هردو یه پس انداز شخصی داشته باشن آدم نمیتونه رو هیچی حساب کنه 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

اینجا ازاین حرفا نمیتونی بزنی 

همین دیروز بود یکی چون تجربه خودش ادم خودش گند بود اومد ک ای همه مردافلانن پولتونو نیارین توزندگی و....

اکثر خانمای اینجا این دیدگاهو دارن پول من برای من پول شوهرم برای منه

وظیفه خونه داری وفلانم ک ندارن هیچی دیگ همه چی گردن مرده😂😂

زندکی مشترک وبامیدون جنگ اشتباه گرفتن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

من به مساوات معتقدم خودمم همینم  

هرچی پول از سرکار دربیارم تو خونه و خرج خونه میکنم  اینطوری باعث میشه اعتمادهمسرم  جلب بشه و اگه من چیزی ازش بخوام بهتر عمل میکنه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
نه حرف شما نه حرف اونا به نظرم باید هردو یه پس انداز شخصی داشته باشن آدم نمیتونه رو هیچی حساب کنه

هیچ مردی انتظار نداره کل حقوق زن خرج کنه .همین تاپیک پر بازید کل حقوق مرد میره پای قسط و بدهی ماهی چهارتمن کم میاره .چ اشکال داره خانوم تو این چهار تمن کمک کنه؟ بجاش رفته تو کوچه داد و بیداد و عربده‌کشی

هیچ مردی انتظار نداره کل حقوق زن خرج کنه .همین تاپیک پر بازید کل حقوق مرد میره پای قسط و بدهی ماهی چ ...

نخوندم ولی خوب ما تو این زندگی نیستیم 

شاید شوهرشو دوست نداره دلش نمی‌خواد 

زندگی اگر با عشق باشه خیلی فرق داره

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹