2777
2789
عنوان

بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست
ایشالا خوشبخت شی. من دلم میخواد تمام دخترهای مجرد خوشبخت شنولی تجربه‌ی شخصی من میگه دعا و قرآن هیچ ت ...

قربونت عزیزم ولی حداقل با دعا آدم به یه آرامشی میرسه من خودم یه بی قراری عجیبی دارم که فقط با قران آروم میشم حالا در کنارش از خدا میخوام تو این دوره زمونه ای که آدم درست کم پیدا میشه یه آدم خوب سرراهم قرار بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس شخصی که میخاد ازدواج کنه بزار بین سوره بینهٔ

چله روز بهد از نماز صبح سوره‌ی طه را بخون

عصر ها ۱۰۰ مرتبه ذکر استغفار بخون

صبح ها ۷۰ مرتبه ذکر ماشالله لا حول و لا قوة ال به لله علی العظیم بخون 

شب ها بعد از نماز اعشا سوره یس بخون 

چله بری انجام بده دستورش تو نت هست 

غسل و نماز باطل سحر انجام بده اونم دستورش تو نت هست 

موقع سال تحویل به آینه نگاه کن 

محرم روضه امام حسین در منزل گرفته شود 

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              
نمیتونی بپذیریچون از ته دل قدرت دعا و قران رو قبول نداری :)هیچ چیزی برا خدا محال نیستممکنه اسی قرارب ...

نه نه اصلا منظورم این نبود

من کاملا به قرآن و خدا و... اعتقاد دارم ولی در رابطه با این مسئله نه

حس میکنم باید چیزی جز دعا کردن باشه.

باید با کسی آشنا بشی

اینکه صرفا بشینی دعا کنی کارساز نیست. مثلا یه پسر از اون طرف شهر از کجا میخواد بفهمه تو وجود داری که عاشقت بشه و بیاد خواستگاری؟

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
قربونت عزیزم ولی حداقل با دعا آدم به یه آرامشی میرسه من خودم یه بی قراری عجیبی دارم که فقط با قران آ ...

اره دقیقا اون آرامشی که توی دل آدم ایجاد میشه خیلی ارزشمنده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه