2777
2789

البته تو فامیل به کم حرفی و انزوا طلبی معروفن ولی جدیدا با منم دیگه حرف نمیزنن خوابگاه میرن زنگ میزنم جواب نمیدن پیام میدم یه کلمه جواب میدن یا حتی اونم بی جواب میزارن 🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قلو 🤩

خدا حفظشون کنه اسی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اخییییی اسمشونو میگی؟ خیلی دوست دارم اسم دوقلو هارو بدونم

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خب سن نوجوانی همینه سعی کن دوستی کنی باهاشون

تا میام حرف بزنم تفاوت هامون سریع شروع میکنن به عرض اندام کردم من برونگرا پر حرف اونا درونگرا ساکت تو همه چی با هم اختلاف سلیقه داریم ولی من دوست دارم تفاوت هامونو یه جاهایی از نظرم اشتباه میکنن بهشون گوشزد میکنم سریع گارد میگیرن با این که درونگران و کم حرف ولی هر کدوم یه سلیطه درون وحشی دارن اونو برام ازاد میکنن از غل زنجیر 😂🤦🏻‍♀️

الهی بگردم الان زیاد باهاشون لج نکن ب سلایقشون احترام بزار

خیلی دوست داشتم برام از روزمرگی هاشون بگن چیزایی که خوشحال یا ناراحتشون کرده یا هر چیز بی اهمیت دیگه ایی ولی سکوت اونا اذیتم میکنه اصلا میترسم مشکلی براشدن پیش اونده باشه تو شهر غریب نگرانم ....مک اونا کلاس اول کتک خوردن از هم کلاسیاشون تازه امسال بهم گفتن ...همه اش فکر میکنم نکنه بازم دارن یه چیزاییو ازم قایم میکنن