2777
2789
وای اسی مواظب باش این روانیهبرو شکایت کن ازش حکم دادگاه بگیرداره به قول خارجیا stalk میکنه مرتیکه

خیلی استرس گرفتم

اصلا دیگه زیاد نمیخندم تو خونه

کز میکنم همش ی گوشه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

از لحاظ مد و اینا میگم در حد اون نیستممن خیلی سادم اون خیلی برند پوش و فلانمن زیاد اهل تفریح نیستم ا ...

فکر کردم از لحاظ مالی و خانوادگی و تحصلاتی میکی😐😐😐😐😐😐

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد شکاکه صدرصد پوستتو می‌کنه توزندگی

من خیلی از این چیزا بدم میاد

ولی اونروز تو جلسه از پرسیدم شما خیلی خانوم فالو دارید میتونم بپرسم فالورن فقط یا ن

گف ببین من از ابن سوالا خوشم نمیادا دفه اخرت باشه میپرسی؟

همون موقه ب خونوادم گفتم ن  چون بد حرف میزد باهام

خواستگاره یا قصاب؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

فکر کردم از لحاظ مالی و خانوادگی و تحصلاتی میکی😐😐😐😐😐😐

ن اونا رو من بالاترم

ولی خب رفتاری خیلی مهمه

از لحاظ مد و اینا میگم در حد اون نیستممن خیلی سادم اون خیلی برند پوش و فلانمن زیاد اهل تفریح نیستم ا ...

عوضش شما روانت سالم ولی اون بنده خدا یک روانیه خوش پوش و رستورانگرد 😐 ایندتو با ظاهرش نساز بگرد یک آدم که آرامش برات بیاره پیدا کن یک خط بزرگ پر رنگ هم روی این مرتیکه خودشیفته بکش 🤦همه رو تست کرده گشته دختر چشم و گوش بسته گیر آورده که سلطنت کنه شاه دوزاری 😂

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چه جدی گرفته😐

اونروز گفتم محترمانه 

من موقعیت های بهتر رو از شما نمیگیرم. شما از هر لحاظ از من بهتر و شایسته ترید. انشالله فرد مناسبی سر راهتون پیدا شه.

ینی ن دیگه خب

عوضش شما روانت سالم ولی اون بنده خدا یک روانیه خوش پوش و رستورانگرد 😐 ایندتو با ظاهرش نساز بگرد یک ...

ن اصلا نمیخوامش

بله

خب حق داره 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

عوضش شما روانت سالم ولی اون بنده خدا یک روانیه خوش پوش و رستورانگرد 😐 ایندتو با ظاهرش نساز بگرد یک ...

دیشب آخرای شب ب مامانم گفتم اون پسره رو من نمیخوام بازم گفتم 

گفتم دروغ میگه ک خط قرمز منه

مستبده ک امنیت منو از بین میبره 

یا ...

ولی اینو نگفتم ک امشب میگم

چرا؟

بگو بخند با همکار جنس مخالف معلومه هیچکس خوشش نمیاد 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بگو بخند با همکار جنس مخالف معلومه هیچکس خوشش نمیاد

اولا کسی ب لبخند معمولی نمیگه بگو بخند

بعدم وقتی من نمیخوامش چ اهمیتی داره خوشش بیاد یا ن

اولا کسی ب لبخند معمولی نمیگه بگو بخندبعدم وقتی من نمیخوامش چ اهمیتی داره خوشش بیاد یا ن

خب پس دیگه حرفت چیه نمیخوایش دیگه چه فرقی میکنه