2777
2789
عنوان

خواب بابام ک‌فوت شده دستاش داغ بود

435 بازدید | 48 پست

دیشب داداشم مسخره میکرد موندی رودستمون  هیچکس نمی‌گیرند زشتی فلان

دیشب خواب دیدم بابام زنده شده  (بابام آدم یک پوشی بود) دیشب بابام با ی لباس کهنه خاکی اومده یه جایی مثل حرم بود بعد بابام نابینا بود توی خواب

رفتم پیشش دستش گرفتم دستش داغغغ  داغ ها

بغلش کردم گریه بعد گفتم ببخشید ازدواج کردم اسم این آقا حمید هست

بعد از خواب پریدم 

موندم چرا بابام لباس کهنه دستاش داغ

خیرات تاجایی که بتونم میدم.حتی دوم ریختن برا کبوتر حرم فاتحه هرچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه حتما خیراتت بهشون رسیده تو حرم دیدیشون

اره اصلا هرروز حرم من به نیتش سلام می‌دونم بتونم نماز فاتحه.هرشب قبل نماز مغرب  توحرم ۳مرتبه سلام بر حسین همیشه میدم به نیابتشون

داداشم خیلی آزار میده خداهدایتش کنه دعاکن براش

درست نمیشه.مال من درست نشد تااخر.فکر خودت باش فقط. سایت ادم و حواثبت نام کن . صبح بیدار میشی گلاب بزن به صورتت شب میخوای بخوابیم بزن. یه بخت خوب پیدا کن برو. داداشتم زبون بگیر بگو بجااین حرفا برو ببین پسر پولدار و مهربون گیر بیار بگو بیا تواهر خوبی دارم بگیر فامیل شیم

درست نمیشه.مال من درست نشد تااخر.فکر خودت باش فقط. سایت ادم و حواثبت نام کن . صبح بیدار میشی گلاب بز ...

آدم خوار که نمیشه اعتماد کرد بعدا مامان پسره نگه دنبال شوهر بودی

داداشم خیلی آزار میده خداهدایتش کنه دعاکن براش

تو هم به خودت برس 

منم این دوران کوفت گذروندم 

رفتم سر کار و برای خودم لباس خوب و لوازم ارایشی خریدم و چقدر تقلا کردم تا یه خواستگار پیدا کنم 

انقدر سرکوفت و اذیت از خانواده ام دیدم برای همینه که دیگه دلم نمی خواد با هیچ کدومشون رفت و امد کنم 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.