پرنسس لوس و ته تغاری🪭🎀🦩مسلط به شیش زبان🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری دارای ۱۴ هنر🫠🎠در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.
من با پسر خاله ام عروسی کردم ۱۶سالهخود پسر خاله ام عالی هس کاش خودش غریبه بود
پایدار باشید😍😍
پرنسس لوس و ته تغاری🪭🎀🦩مسلط به شیش زبان🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری دارای ۱۴ هنر🫠🎠در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.
در واقع از بچگی بهمون گفتند همگی خواهر و برادر هم هستید و با آبجی و داداش همدیگرو صدا میزنیم
دیگه این حس عشق به جنس مخالف در فامیل سرکوب شده
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
با فامیل نزدیک خوب نیست ولی با فامیل دور بستگی به ادمش داره ممکنه خوب باشه
دوست من پسر فامیل دورشون عاشقش شد ازدواج کردن زندگیشون خوبه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
اگر شخصیت مستقلی داری و میتونی دخالت ها و حاشیه ها رو باقاطعیت حل کنی خوبه چه مشکلی داره غریبه و فامیل نداره آدم حسود و دنبال حاشیه غریبه و آشنا نمیشناسه