2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی خوبه یاد بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 55 پست

سلام ،باتجربه عرض میکنم ،فاز پرفسوری گرفتم😁

یک گزینه منفی اینکه خدایی نکرده طلاق بشه تاآخرعمر ریخت طرف رو باید ببینی 

دواینکه خدانکنه فامیل یه چی ازت بدونن شش تا میذارن روش تحویل طرف میدنو هی دخالت وفوضولی میکنن 

اما درمقابل ازدواج با غریبه خوبیش اینه اگه خدایی نکرده جداشی دیگه اگه بچه نباشه ریخت طرفو نمیبینی

دخالت فامیل کمتره

یه خوبی غریبه اینه به مشکل بخوری تو فامیل زندگیت پهن نمیشه اما فامیل ریز به ریز زندگی درزمیکنه

اما مزایا ازدواج فامیلی شناخت بیشتره غریبه کمتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی خوبه ولی خدا نکرده زندگی بهم بخوره دیگه رفت و امدتون به کل قطع میشه از طرفی گاهی مشکل ژنتیکی پیش می اید ولی در کل به خودی خود بد نیست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

به عنوان کسی که ازدواج فامیلی کردم هرگز اجازه نمیدم خواهر برادر یا فرزندم اینکار بکنه

نه اینکه بگم خانواده همسرم خیلی وحشتناکن نه 

من سربارداریم خیلی اذیت شدم  یه مورد مشکوکی بود تو جنین که دکتر گفت ممکنه به خاطر ازدواج فامیلی باشه

آزمایش سلفری و آمینوسنتز دادم تو یه ماه تا جواب بیادد هزار بار مردم و زنده شدم هزار بار به خودم لعنت گفتمم که ازدواج فامیلی کردم و عذابش باید بچم بکشه

کلا بارداری تو ازدواج فامیلی خیلی ریسکی هست

از طرف دیکه تو ازدواج فامیلی چیزی پنهانی وجود نداره اینکه میدونه بابات فلان جا خطایی کرده یا داداشت فلان رفتار بدی داره و ممکنه تو دعوا ها سرکوفت بزنه 

تو حالت عادی اگه با مادرشوهر مشکلی داشته باشی قطع رابطه میکنی ولی تو فامیل قضیه پیچیدس نمیتونی براحتی قطع رابطه کنی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
مگه باید از زن داداش ترسید ؟

منظورم از ترس اینه که یه مقدار ملاحظه حرف زدن رو آدم می کنه چون غریبه هس یا ملاحظه رفتاری که با زن داداش آدم می کنه

ولی آشنا اونم دختر خاله ای که می گفتی و می خندیدی تو دوران محردی

من اینجا چند بار هم گفتم ما اصلا ازدواج فامیلی نداریم در واقع از بچگی بهمون گفتند همگی خواهر و برادر ...

خیلی هم عالی منم از الان به دخترم که شش سالشه میگم

ما با عمو و پسر عمو دایی و پسردایی و... خونامون مشترکه هم خونیم

خیلی هم عالی منم از الان به دخترم که شش سالشه میگمما با عمو و پسر عمو دایی و پسردایی و... خونامون مش ...

موفق باشید عزیزم بله اینطوری روابط خانوادگی سالم تر و امن و آروم تری داریم 

و مهم ترین مشکلات ژنتیکی کمتری در جامعه شاهد خواهیم بود 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍