2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی خوبه یاد بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 55 پست
به نظر من که عالیه پدر و مادر و خواهر برادرام همه فامیلی ازدواج کردن و راضی بودن

چه خوب 

پرنسس لوس و ته تغاری🪭🎀🦩مسلط به شیش زبان🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری دارای ۱۴ هنر🫠🎠در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره فامیلت خوب باشه یا بد اگه فامیل خوب داری چرا با غریبه وصلت کنی البته این نظر منه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

وقتی تحمل دیدن فایمل رو نداری چه جوری میخو ای پسر یا دخترشون رو هر روز ببینی

من دوست دارم فامیلامو😂💅🏻

پرنسس لوس و ته تغاری🪭🎀🦩مسلط به شیش زبان🫧🦢🤍 عاشق روانشناسی و مطالعه و ادبیات📚🧠🌱|🌛big goals|دختری دارای ۱۴ هنر🫠🎠در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جاز پس صبر، تو را او به سر صدر نشاند🌃-مولانا.

چه خوب

اره من خودمم کراشم فامیلمونه😂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خوبه بنظرم چون همیشه مراعات میکنی کسی دلخور نشه و فامیلاتون مشترکه... از بچگی باهاشون بزرگ میشی و ممکنه خب عشقی هم به وجود بیاد🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگر خانوادشون خوبند و طرف را دوست داری بسیااار خوبه 

من یکی از شوهر خواهرام فامیل درجه یک  خییلی راحت و خوبیم باشش

ولی بقیه داماد ها را باید خییلی بالا پایین و احترام بزاریم و هی مراقب باشیم بشون بررررر نخوره