2777
2789
عنوان

یکی هست تهدیدم میکنه💔🤦‍♀️

221 بازدید | 30 پست

با یه پسری در ارتباط بودم تو مجردی عشقی بهش نداشتم حتی یکبارم ندیدمش شمارمم نداشت فقط مجازی اون مث یه دوست بود برام‌همین من افسرده بودم حال خوبی نداشتم یه همصحبت بود ولی اون فکر میکرد ی روزی مخ منو میزنه و ازدواج میکنیم

یبار خیلی بد دعوا کردیم جدا شدیم منم ۲هفته بعدش ازش حلالیت طلبیدم بااینکه مقصر دعوامونم خودش بود و همچی تموم

چندین ماه بعدش من سنتی ازدواج کردم دوسالی میگذره وقتی فهمید اومد تهدیدم کرد میرم‌به شوهرت‌ تو فقط برا پولشی نه خودش باید ابروتو ببرم باید زندگیتو خراب کنم شوهرت ولت کنه بره ولی این کارو نمیکنم‌من نامرد نیستم

ولی گاهی دم خونمون میدیدمش یا تو کوچه

یروز صبح که از خونه زدم‌بیرون دیدمش نمیدونم تعقیبم کرد یا مسیرمون یکی بود

ولی دوسال گذشت و کاری نکرد

امشب با دم در حیاط بودم یهو دیدمش با ماشین یه مکث ۵ثانیه ای کرد رفت باز وایساد باز رفت

خیلییی ازش میترسم اون هیچی از من نداره جز یه شماره کارت که برا تولدم هدیه داد منم برا تولد اون دادم

میگفت میرم رسید پولو نشون شوهرت میدم😐

بعد تهدیدشم تو اینستا استوری میزاشت کم زیاد بودیم ولی واقعی بودیم 

بنظرتون خطری تهدیدم میکنه من هیچ نسبتی جز یه همصحبت باهاش نداشتم هیچوقت محبتیم‌بهش نکردم همیشم جوابشو نمیدادم‌بلاکش میکردم میومد با یه پیج‌فیک‌میگفت فقط بمون هیچی نمیخوام ازت بچه هم نیست‌۳۰به بالا سنشه

💍♥️

به همسرت بگی چی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ غلطی نمی تونه کنه‌ . اون این طوری میگه که تو بترسی و باهاش حرف بزنی. بخواد بیاد به شوهرت چی بگه بگه من باهاش بودم هنوز حرفش تموم نشده یکی خورده. بعدشم مملکت همچین بی قانون که نیست یه نر خری بیاد یه زن متاهل رو تهدید کنه شکایت کنی پدرشو درمیارن. انقد میزننش تا به غلط کردن بیفته. این چیزا ناموسین شوخی بردار که نیست بوی خون میده‌. محل سگ نده بهش اینستا هر چی داری تا یه مدت حذف کن که دسترسی بهت نداشته باشه. 

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هیچ غلطی نمی تونه کنه‌ . اون این طوری میگه که تو بترسی و باهاش حرف بزنی. بخواد بیاد به شوهرت چی بگه ...

اینستامو حذف کردم و هیچی از من نداره

ولی ما فامیلی خیلی خیلی دور بودیم ارتباطی نداریم فقط با بابام سلام علیک دارن و خیلی با بابام خوبه

ولی نمیدونم چرا ازش میترسم از اینکه هروقت منو تو خیابون میبینه یهو چند لحظه صبر‌میکنه نگاه میکنه عصبیم میکنه🤦‍♀️همش میگم کسی برا خودش شر درست نمیکنه من که هرروز باهاش نبودم قولیم ندادم بهش ولی میگم شاید کینه ازم‌گرفته

💍♥️

کسی که تهدیدت میکنه رو فقط بلاک کن میبینی ک هیچ گهی نمیخوره🙂

شمارم رو که نداشت اینستامم حذف کردم میترسم بره به شوهرم بگه چون هممون هم محلی هستیم البته شوهرم بچه ی این محله نیست ولی خونمون همینجاست

💍♥️

اینستامو حذف کردم و هیچی از من ندارهولی ما فامیلی خیلی خیلی دور بودیم ارتباطی نداریم فقط با بابام سل ...

این مریضه. آدم روانی و خود درگیر ندیدی تا حالا. بعضیا مریضن دوست دارن بقیه رو اذیت کنن. این همه آدم هستن یه روزی با هم دوست بودن حالا بعد جدایی و کات کردن در آینده باید همو اذیت یا تهدید کنن مگه. اصلا هر چی بوده باشه تموم شده رفته مال قبل بوده و الان شما متاهلی اگه یه درصد طرف ناموس سرش باشه باید بفهمه الان تو زن یه مرد دیگه هستی و نباید. اذیت کنه تهدید کنه. چون براش شر میشه. یکی باشه کله خر باشه سر اینو می‌بره میندازه جلوی سگ بخوره. 

والا بخدا تو شهر ما یه مرده با یه زن متاهل فقط دوست میشد فک میکرد همه جا می‌تونه با هر زن متاهلی بزن در رو باشه آخرش به پست یکی خورد شوهر زنه یا نمی‌دونم داداش زنه اینو گیر آورده بودن سرشو بریده بودن انداخته بودن تو خونه مرده. بدنش هم نیست و نابود کرده بودند. مرده خودش متاهل بود. واسه همین میگم این چیزا شوخی نیست که کم کمش شکایته که میفته گوشه زندان آب خنک بخوره. 

چطور اولش نه شماره ای ازت داشته نه آدرسی نه چیزی بعداز ازدواجتون چطوری خونتون رو پیدا کرده ؟ 

همه چی بستگی به رفتار خودت داره  اگه کوچکترین واکنشی یا کوچکترین لبخندی از طرف تو ببینه دیگه بدتر پیگیر میشه و تقاضای اهداف کثیف و شومش  ازتو میکنه پس بهیچ عنوان محل سگشم نزار و برات اهمیتی نداشته باشه  هیچ غلطی نمیتونه بکنه همش هم دروغ گفته جرأت اینکه به شوهرت بگه نداره فقط میخواد تو یه چراغ سبز نشون بدی پله پله بیشتر اذیتت کنه   ، اصلا گیریم شما دختر بد دیگه به اون چه ربطی داره که مزاحمت میشه  اون عوضی فقط میخواد یه واکنش کوچیکی از طرف شما انجام بدی درواقع یه اشتباه کوچیکی انجام بدی بعدش مجبور بشی یه اشتباه متوسط درآخر هم یه اشتباه بزرگ که دیگه هرچی اون گفت مجبور بشی انجام بدی چه پولی چه  جنسی و خیلی چیزهای دیگه ، ولش کن اهمیتی نده و زندگی خودتو خراب نکن همینکه داری به کارها و رفتارش توجه میکنی اشتباه هست و خوب نیست.

چطور اولش نه شماره ای ازت داشته نه آدرسی نه چیزی بعداز ازدواجتون چطوری خونتون رو پیدا کرده ؟ همه چی ...

تو اینستا بود گفتم که فامیل دوریم خیلی دور ارتباط فامیلی بریم و بیایم نداشتیم و هم محله ای هستیم دروغی نگفتم

💍♥️

دوساله از تهدیدی که گذشته میگذره ولی دوساله کل وجودم استرسه و زندگی نکردم

عزیزم ما ک نمتونیم واست کاری کنیم

فق تنها مگ خدا کمکت کنه

اول اینک اون خودش از شوهرت خیلی میترسه 

چون هر مردی رو ناموسش غریت داره و وقتی اینجور حرفی از دهن ی مرد کثیف بشنوه دندوناش رو ت دهنش خورد میکنه 

بعدم اسمون ب زمین اومد تو فقط فقط انکار کن تو فقط باید انکار انکار کنی

و اینک اون ادم خودش مث سگ از شوهرت میترسه

ت خدتو بیخیال بگیر بییین اگر گم نشد 

ت وقتی رنگ از رخسارت مبپره خب اون بیشتر شیر میشه