2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجور خودش بخاد 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

سلام.

از بچگی پدر مادرم صدام میکردند. اگر ان شاالله بچه دار بشم بله.

اینجا نظرات همه یکی نیست که سوال میپرسید، نظرات همه هم درست نیست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ن الان هوا سرده واقن بزاریم بدبختا زیر پتو گرم بمونن هیچی سخت تر از ول کردن پتوی گرم تو این هوا نیس ...

تو خانواده ما، صدامون میکنن

از همون ۹ سالگی

راستش هیچی برام شیرین تر از نماز صبح نیست، خیلی هم اثر گذاره رو شخصیت انسان و تمام ابعاد وجودیش

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تو خانواده ما، صدامون میکنناز همون ۹ سالگیراستش هیچی برام شیرین تر از نماز صبح نیست، خیلی هم اثر گذا ...

خب به ساعت خواب هم ربط داره اینک کی بخابن 

و دوم اینکه بعضی ها کلا سنگین خواب بدنیا اومدن من خودم خیلی دوست دارم نماز صبح رو

ولی هردفه خاسم نشد 

از بچگی ت خانواده ایی بودم ک ساعت دوازده یک شب میخابیدن 

الان ک ازدواج کردم شوهرم باز منو تا دیر وقت بیدار داره

خب به ساعت خواب هم ربط داره اینک کی بخابن و دوم اینکه بعضی ها کلا سنگین خواب بدنیا اومدن من خودم خیل ...

بله درسته خواهر

ساعت خواب خیلی مهمه

ما خودمون به موقع میخوابیدیم الان چند وقته متاسفانه ساعت خوابمون بهم خورده و دیروز تو خونه صحبت همین بود که باید برگردونیم سر جاش

یه عزیزی حرف خوبی زد، گفت یکی از بزرگترین تفاوتهای مسلمون با غیر مسلمون باید این باشه که مسلمون همه برنامه هاش رو بر اساس نمازش تنطیم کنه

ساعت خوابش و بیدارش، ساعت نهار و غذاش، حتی جوری تنظیم کنه که سرکارش یا محل تحصیلشم نمازشو اول وقت بخونه.

بچه ای که برای نماز صبح بیدار بشه، هرچند این کار به ظاهر سخته، اما اون یه سپر داره 

اراده اش بالا میره، تو جامعه به راحتی نمیلغزه

خدا به هممون توفیق بده و همه اعمالمونو و نمازهامون رو هم اصلاح کنه