2777
2789
عنوان

چه فکری الان اذیتت می‌کنه 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 106 پست
طلاق گرفته .به پدرش گفتم تو که ادعا روشنفکریت میشه تو جمع خانواده شراب میدی دستش فکر همه جاشو بکن .ب ...

نکن عزیزم وقتی میبینی ارزشی قائل نمیشه 

فامیلیت با شوهر 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

33

خودت حوونی خودتو پیر نکن

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن عزیزم وقتی میبینی ارزشی قائل نمیشه فامیلیت با شوهر

میترسم اخرش به هر راهی رفت بگن زنباباش درسش میداده یا چمیدونم چون بچش نبوده جلوشو نگرفته خراب شده هی بحرف بقیه فکر میکنم که پشتم نزنن

خودت حوونی خودتو پیر نکن

اگر بدونی چه حالیم گفتم خدایا این چه اشتباهی بود که کردم از بچگی 19سالکی این ازدواج رو قبول کردم چمیدونستم این اتفاقا میفته برام و داغون میشم

میترسم اخرش به هر راهی رفت بگن زنباباش درسش میداده یا چمیدونم چون بچش نبوده جلوشو نگرفته خراب شده هی ...

خواهر بقیه مگه تو زندگی تو هستندکه این حرفاتم ببینن 

اصلا اهمیتی ندارد بذار بگن حرف پشت سر جاش پشت سره

ولی منم دلم میسوزه ببینم به نفر داره زندگی خودشو به باد میده

اگر بدونی چه حالیم گفتم خدایا این چه اشتباهی بود که کردم از بچگی 19سالکی این ازدواج رو قبول کردم چمی ...

ای بابا چرا دختر جوان شدی زن این بنده خدا البته اگر دوست داری بگو 

خواهر بقیه مگه تو زندگی تو هستندکه این حرفاتم ببینن اصلا اهمیتی ندارد بذار بگن حرف پشت سر جاش پشت سر ...

راست میگی گور بابا مردم .اما خیلی خستم کردن دخترش و باباش با رفتاراشون چند روزه بفکر جدایی ام اما نکران پسر خودمم که11سالشه دلم نمیهاد نامادری بالا سرش بباد با اینکه خودم نامادری هستم فقط دارم تحمل میکنم 😭

راست میگی گور بابا مردم .اما خیلی خستم کردن دخترش و باباش با رفتاراشون چند روزه بفکر جدایی ام اما نک ...

ای بابا ناراحت شدم سخته خدایی 

راسیت برای پسرت هم خوبیتی نداره کارهاشون الگو برداری کنه یوقت

ای بابا چرا دختر جوان شدی زن این بنده خدا البته اگر دوست داری بگو

چمیدونم خام بودم مادرمم زورم میکرد پسر خوبیه گناه داره مادرمم ساده بود خودمم بچه .همه گفتن نکن اما من میخاستم از تنهایی در بیام پدر نداشتم کمبود محبت شدید الان والا کمبود محبتم دیگه افتضاح تره .خاهر خریت محض کردم پشیمونم فقط اینو میدونم دیگه راهی ندارم

چمیدونم خام بودم مادرمم زورم میکرد پسر خوبیه گناه داره مادرمم ساده بود خودمم بچه .همه گفتن نکن اما م ...

ای بابا 😭💔میفهممت 

دقیقا پسرمم سن بلوغه خیلی حساس شده روی یسری رفتارا

شوهرت لااقل برای پسرت هم ارزش قاىل نیس ؟

وقتی به شوهرم میگم دیگه کاری بکار دخترت ندارم تازه بدش میاد که چرا اینحرفو میزنی

بدش بیاد بگو مگه من فیلم تو و دخترتم وقتی خوب میگم بهتون بر میخوره بد هم میگم میگی چرا میگی منو گذاشتی وسط 

شوهرت لااقل برای پسرت هم ارزش قاىل نیس ؟

چمیدونم والا زندکیش شده دخترش فقط .پسرم میگه ماما ،بابا فقط دخترشو دوس داره بهش اهمیت میده قلبم میترکه تا اینو میکه .میگم نه تو هم دوست داره