عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
عزیز دلم ببخشید. اومدیم وسط تاپیکت . خیلی حرف زدیم . ببخشید 🙏🙏
نه گلم اشکال نداره امیدوارم حرفاتون مفید بوده باشه من نخوندم
دختر شوهرم کلاس11هستش بچه خوبی بودا یه دوسالی هست دنبال رفیق و پسربازی و مشوروب و مهمونی و ایناس که من مخالفم نسبت به سنش تازه درسم نمیخونه واقعا نکرانشم خودشو باباش به خرف من گوش نمیدن تهش زنبابا هستم امشب دیدم یه استوری کذاشته یه تیکه بدنش لخته گفتم عزیزم راحت باش کلا لباستو دربیار .به باباش گفتم دخترتو دیدی چکار میکنه با این سن کار نکرده نزاشته اما هیچی نگفت تو دلم حرص خوردم گفتم اصلا بمنچه هر گهی میخاد بشه حرص چیو کیو بخورم
دختر شوهرم کلاس11هستش بچه خوبی بودا یه دوسالی هست دنبال رفیق و پسربازی و مشوروب و مهمونی و ایناس که ...
عزیزم ، اون که پدره باید غیرت به خرج بده وقتی پدرش هیچی نگه حرف شما برای ارزشی نداره مادرش کجاس
نمیدونم چکار کنم همش میخام بیخیال کاراش بشم که کاریشون نداشته باشم خرفی نزنم بده بشم اما دل لامصب من ...
خودت چند سالته
عزیزم ، اون که پدره باید غیرت به خرج بده وقتی پدرش هیچی نگه حرف شما برای ارزشی نداره مادرش کجاس
طلاق گرفته .به پدرش گفتم تو که ادعا روشنفکریت میشه تو جمع خانواده شراب میدی دستش فکر همه جاشو بکن .به باباش گفتم قدیما خوب خاهر منو اذیت میکردی گیر میدادی حالا زورت به دخترت نمیرسه متاسفانه شوهر من این موقع ها لال تشریف دارن چون حرف از دختزشه.خستم کردن از اینکه حرص بیخود و دلسوختن ببخود و پوچی میکنم خاکتوسرم کنن