2777
2789
عنوان

هیچ وقت اون شبو یادم نمیره که مامانم میخواست قرص بهم بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 32 پست
آدم خوب پیدا میشه در آینده اگه ازدواج کنم؟ یا قراره دوباره بازی بخورم 😥😭

متاسفانه ادم خوبی وجود نداره.فقط سعی کن عجله نکن دوسالم شده وقت بزار طرفو بشناس.همین ادم قبلی فکن ازدواج کرده بودی باهاش ولی اون بازم چشش دنبال دخترداییش اونموقع میخواستی چیکار کنی؟ارزوی خیلیاس که ایکاش قبل عقد خیانت طرفو میفهمیدن 

چرا آخه بیچاره مامانت

بیچاره مامانم بیچاره بابام که دور بود ازم ولی به حالم گریه میکرد 😭😭😭

قرار بود نامزد بشیم خانواده هامون می‌دونستن یهو زد زیر همه چی گفتم یعنی این همه مدت بازیم دادی گفت آره و احساسات من رو می‌خره کرد و بهم خندید و رفت با دختر داییش ازدواج کرد 😥

من موندم و دلی که شکسته و غروری که له شده 

خدا ازت نگذره 

این متن تاپیک قبلمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 😭😭بابامم پیشم نبود ولی فهمیدم که به حالم گریه میکنه

برای پدر مادر خیلی سخته بچشونو تو اون حال ببینن 

دوهفته ی پیش حالم انقد بد بود که تا لب مرگ رفتم واقعا یک آن دیدم که نفسم بالا نمیاد خدارو توی دلم صدا زدم گفتم کجایی چرا ب دادم نمی‌رسی ....خلاصه شب ب شدت سختی بود تو عمرم تجربه نکرده بودم صبح ب مادرم زنگ زدم گفتم مامان من حالم خیلی بده دیشب داشتم میمردم مامانم طفلی انقد گریه کرد 

کاش هیچوقت بهش نمی گفتم 😔

من خیلی ساده ام تمام احساسم رو خرجش کردم اونم جوری رفتار کرد که همه مطمعن بودیم عاشقم بعد آخرش گفت ک ...

تو گناه نکردی اون حیوان بوده.و شک نکن چوبشو میخوره اون روز حتما تاپیک بزن و تگم کن 

پاشو خودت رو جمع و جور کن دختر ،این چه وضعی برای خودت و خانوادت درست کردی کنارم بودی کتکت می زدم به خودت بیای ،مگه قحطی آدم که اینقدر بی تابی می کنی من مطمئنم تقدیرت از اون پسر لات به درد نخور بهتره فقط باید یاعلی بگی رو پات وایستی وبه خدا توکل کنی

اینقدر این ماجرا رو کش نده یا خودت سکته می کنی یا پدرومادرت  خدایی نکرده بلند شو اشکات رو پاک کن