خوشگلی خوبه ولی برای شوهر فقط ظاهر کافی نیست.باید خودت رو تو جمعهای درست بذاری؛ مثل محیط کار، دوره ...
ببین من از پسر بلاگری خوشم میومد و اونم خوشش میومد ولی رابطه مون فقط از طریق اینستا بود
من هی لایک میکردم اونم هی با استوری و... سعی میکرد مخ مو بزنه ولی جلو نمی اومد فقط استوری و.. میزاشت که من ریپلی کنم
مت چندین بار پیام هاشو ریپلی کردم یکبار زنگ زدم جواب نداد و یکبار استوری گذاشت عکس کراشتو بفرست عکس خودشو براش فرستادم دیدم ۳ساعت گذشت ج نداد پاک کردم و کلا آنفالوش کردم و قطع ارتباط نظری داره در این باره ????
من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
طرف فقط با استوری و لایک باهات تعامل داشت و هیچ قدم جدی برنمیداشت.شما چند بار تلاش کردی پیام بدی و ح ...
بنظرت خودمو سبک نکردم ؟؟؟
رفیق اش استوری گذاشت بهتر نیست خانم ها دست به کار شن و برن خواستگاری ؟؟ منم کامنت گذاشتم همین که نشون بدی بدتم نمیاد کافیه پیام یا زنگ زد یعنی اولیه نزد بندازش زباله و امیدی بهش نیست