2777
2789
عنوان

دلم میخاد ازدواج کنم ولی راهشو بلد نیستم ی نفر بهم یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
خوشگلی خوبه ولی برای شوهر فقط ظاهر کافی نیست.باید خودت رو تو جمع‌های درست بذاری؛ مثل محیط کار، دوره ...

اره دقیقا ..  تو محل کارم چون زنونه اس خاستگار زیاد پیدا میشه باید تو جاهایی که جمع خانمها هستن بره خانما سرشون درد میکنه واسه دختر شوهر دادن 😂😂

خوشگلی خوبه ولی برای شوهر فقط ظاهر کافی نیست.باید خودت رو تو جمع‌های درست بذاری؛ مثل محیط کار، دوره ...

ببین من از پسر بلاگری خوشم میومد و اونم خوشش میومد ولی رابطه مون فقط از طریق اینستا بود 

من هی لایک میکردم اونم هی با استوری و... سعی می‌کرد مخ مو بزنه ولی جلو نمی اومد فقط استوری و.. میزاشت که من ریپلی کنم 

مت چندین بار پیام هاشو ریپلی کردم یکبار زنگ زدم جواب نداد و یکبار استوری گذاشت عکس کراشتو بفرست عکس خودشو براش فرستادم دیدم ۳ساعت گذشت ج نداد پاک کردم و کلا آنفالوش کردم و قطع ارتباط نظری داره در این باره ???? 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا .. تو محل کارم چون زنونه اس خاستگار زیاد پیدا میشه باید تو جاهایی که جمع خانمها هستن بره ...

اره خب حرفتون درسته. 

پسری هم ک واقعا دنبال ادم مناسب بگرده میاد و پیشنهاد میده البته بدون مزاحمت و گیر 3پیچ دادن

استندبایِ حاجی🙌🏼

ببین من از پسر بلاگری خوشم میومد و اونم خوشش میومد ولی رابطه مون فقط از طریق اینستا بود من هی لایک م ...

طرف فقط با استوری و لایک باهات تعامل داشت و هیچ قدم جدی برنمیداشت.

شما چند بار تلاش کردی پیام بدی و حتی زنگ زدی ولی جوابی نگرفتی.

رفتار شما نشون‌دهنده علاقه و جدیتت بود.

وقتی دیدی طرف جدی نیست، تصمیم گرفتی قطع ارتباط کنی  کاملاً منطقیه

استندبایِ حاجی🙌🏼

اره ... من خودم دوست دارم پسر خودش بخواد نه با واسطه

ولی من ب عنوان ی پسر گاهی شاید بخوام ب یکی پیشنهاد بدم اما میترسم طرف تو خیابون سروصدا راه بندازه و بگن داره ایجاد مزاحمت میکنه 

پس کاری نمیکنم بیخیال میشم

استندبایِ حاجی🙌🏼

ولی من ب عنوان ی پسر گاهی شاید بخوام ب یکی پیشنهاد بدم اما میترسم طرف تو خیابون سروصدا راه بندازه و ...

نه بابا دیگه مثل قبل نیست ..کولی بازی در بیارن ..  بعدش از رفتار طرف میفهمن که قصدش چیه 

داداشم مجردها و قصد ازدواج داره 

شرایط مالی خوب ظاهر خوب بدون هیچ مشکل اخلاقی

براش ازدواج شده جن داداشم بسم الله 😐😐😐

خانوما بگید چجوری زن‌داداش دار شدید خداوکیلی

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
طرف فقط با استوری و لایک باهات تعامل داشت و هیچ قدم جدی برنمیداشت.شما چند بار تلاش کردی پیام بدی و ح ...

بنظرت خودمو سبک نکردم ؟؟؟ 

رفیق اش استوری گذاشت بهتر نیست خانم ها دست به کار شن و برن خواستگاری ؟؟ منم کامنت گذاشتم همین که نشون بدی بدتم نمیاد کافیه پیام یا زنگ زد یعنی اولیه نزد بندازش زباله و امیدی بهش نیست 

نظرت چیه 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
فعععععک نکنم اون چیزی ک تایپ منه میترسم شر بازی دربیارهنمیدونم شاید من حساسم

تایپ تون چیه ؟؟ 

جریان تایپ چیه تو پسرا همش میگن فلان چیز تایپ منه و... 

حالا خداوکیلی تایپ شخصی خودتو بگو کنجکاو شدم 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بنظرت خودمو سبک نکردم ؟؟؟ رفیق اش استوری گذاشت بهتر نیست خانم ها دست به کار شن و برن خواستگاری ؟؟ من ...

شما اصلاً خودتون رو سبک نکردین.

رفتارتون منطقی بود چون طرف جدی نبود.

کامنت یا ریپلای فقط نشون علاقه‌ی محترمانه‌ست.

خانم‌ها می‌تونن جلو برن، اما نه برای کسی که ارزش نداره.

اگه طرف پیام نمیده، ادامه دادن فقط وقت تلف کردنه و قطع ارتباط کار درستیه

استندبایِ حاجی🙌🏼