2777
2789
عنوان

بچه سومم هم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 73 پست
خیلی قشنگه قدرشونو بدون اینو وقتی درک می‌کنی که بزرگ بشن

آفرین آره وقتی بزرگ میشن آدم لذت میبره از داشتنشون

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

خدا چقدردوستون داره الهی سلامت ب دنیا بیاد و شما ب عنوان مادرش ی کم خداروشکر کنی و هرکی ام گفت اععع بازم دختره بی من نذررررکردم خداباز بهم دختر بده پسر اوردن افتخار نیست بخدا کاش انقدر ناشکر نباشیم.

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا فرشته گیرت آمده بگو خدا رو شکر

قطعا ولی دوست داشتم این یکی پسر باشه و دیگه بچه نمیخواستم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

جاریت یه موجوده احمقه شبیه فامیلای ما

مادر من ۴ تا دختر داره هرکدوممون اندازه ۱۰ تا پسر اوناییم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آفرین آره وقتی بزرگ میشن آدم لذت میبره از داشتنشون

بله خیلی خوبه کاش دختر منم حداقل ی آجی داشت 

خدایا شکرت ناشکری نمیکنم 

عزیزم درباره ی جاری هم دقیقا می‌دونم چه حسی داری ولی وقتی بزرگ شن همین جاریت بهت حسادت میکنه

خدا چقدردوستون داره الهی سلامت ب دنیا بیاد و شما ب عنوان مادرش ی کم خداروشکر کنی و هرکی ام گفت اععع ...

حوصله حرف بقیه رو ندارم هر کی میشنوه میگه ایشالا بعدی پسر بشه