2777
2789
عنوان

بچه سومم هم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 73 پست
تو دنیا چند تا پادشاه دختر دارن و قصد ندارن پسردار بشن ولی مرد ایرانی این عتیقه نایاب دوست داره پسر ...

من هنگ کردم اصلا

من بار اول گفتم برو تعیین جنسیت چون گفت پسر دوسته ولی وقتی تعریف کرد چقدر سوزن و تخمک کشی و دارو و رفت و امد گفتم مگه خرین

بیخیال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نفرین کردم اگر از اینکه سه تا دختر شدن خوشحالی کنه

یه چیزی بگم

من بچه اولم پسر شد

بچه ی جاریمم دختر

خدا میدونه چه فتنه ها به پا کرد

چه قیامتی به پا کرد

۶ ساله خونه مادرشوهرم نیومد

در حالیکه ما مات و حیرون بودیم

به این جهت که خب مادرشوهرم چیکار کنه؟

یا مگه قراره فقط یه بچه داشته باشه؟

حتی من بهش گفتم ما دلمون دختر میخواست

اما باز خودش و خانواده ش،بهمون اهانت کردن

خیلی خودشو ادیت کرده دیگه

جاریت خودش بچه چی داره؟؟

۱۴هفته برا جنسیت زوده ۱۸ ب بعد درست تشخیص میدن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم مبارکه

ولی واست متاسفم.

کسانی مثل ما دکترا جوابمون کردند حاضریم دار و ندار بفروشیم واسه بچه اصلا چهار تا دختر باشه

این چه طرز فکره آخه؟

شما ناشکر هستید ،ناشکر نعمت های بزرگ خدا

قدر دان نیستید

متاسفم فقط

جاری چیه این وسط

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

مگه دختر چشه؟ دعا کن سالم به دنیا بیاد

دختر پسر بودن مهم نیست سعی کن تحت تاثیر لژرافیانت نباشی و از محبتت به دخترات کم نشه

یکی تعریف میکرد چندتا برادر داشته مادرش به اونا توجه میکرده و اینو حساب نمیکرده حای زمان ازدواجشم جهاز جالبی ندادن بهش چون دختر بوده

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دختر خیلی خوبه خیلی آدم ۱۰تا دختر داشته باشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خدا چه قدر دوست داره که ۳تا دختر بهت بخشیده

من یکی از فانتزی هام اینکه ۳ تا دختر داشته باشم ...۳ تا دختر مو بلند هرکدوم یه شکل وااای خیلی قشنگه

البته الان دخترم ۱۴ سالشه و دیگه بچه دار نشدم

فکرکن تو قرن یست و یک دغدغه ت این باشه که جاریت به خاطر دختر بودن بچت تو فلان جاش عروسیه😐

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

قطعا ولی دوست داشتم این یکی پسر باشه و دیگه بچه نمیخواستم

ما دوتا خواهریم آنقدر احساس امنیت تو خونه ی مادرم داریم هر طور خواستیم زندگی کردیم وکسی نبوده تو ذوقمون بزنه کاش سومی رو باردار نمیشدی همون دوتا فرشته کافی بود این فرشته هم قدمش مبارک هیچ وقت پیشش این حرفا نزن که حتما وقتی بزرگ میشه یکی از بزرگان جامعه میشه