2777
2789
عنوان

بچه سومم هم دختر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 73 پست
نه بابا تو چهارده هفته ام چطور سقط کنم

انشالله به سلامت زایمان کنی 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خداخواسته بود وقتی هم فهمیدم سریع رفتم سونو دیدم قلبشم تشکیل شده

آهان خدا حفظش کنه 

منم دومی دختر شد اولی پسر یعنی داشتم میمردم از بس جاری بیشعورم بهم میگفتن زشته چه جلو روم چه پست سرم دلم نمی‌خواست دختر دار بشم خدارو شکر یه دختر زیبا دارم یکسال و نیم هست ر.یدم به جاری و قطع رابطه کردم نه به این خاطر به خاطر نیشهای فراوان که بهم میزد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل جاری من خدا انشاالله یکی مث خودشون سر راهشون قرار بده

من که نفرین کردم اگر از اینکه سه تا دختر شدن خوشحالی کنه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
آهان خدا حفظش کنه منم دومی دختر شد اولی پسر یعنی داشتم میمردم از بس جاری بیشعورم بهم میگفتن زشته چه ...

تو خوبه پسرت رو داشتی 

من چی

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

من ۴ تا خواهر شوهر دارم و شوهرم تک پسره ، بخدا اینقدر خواهر شوهرام هوای مادرشون رو دارن که نگو همیشه دور همن ، هیچوقت تنهاش نمیذارن ، همه کارهاش رو هم انجام میدن اما شوهر من سرش گرم کار و زندگی خودشه نمیتونه مثل خواهرا هوای مادر رو داشته باشه....

پس الان قدر دختراتو نمیدونی وقتی بزرگ شدن و شدن عصای دستت و همدمت قدرشون رو میدونی

فاروس:فانوس دریایی😊
حالا من ی چیز بگمدوستم ی دختر دارهدومی دوبار رفتن برای کاشت و جنسیت پسر نشدوسطتش یکی سقط کرداون دوتا ...

خیلی خودشو ادیت کرده دیگه 

انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه، عزیزم دختر و پسر فرقی نداره که مهم انسان تربیت کردنه، یه جا این زنجیره اینکه پسر بهتره رو پاره کن تا به نسل بعد که دخترات باشن انتقال پیدا نکنه کسی هم زر زر اضافه کرد بگو اتفاقا دوست داشتم دختر باشه بچه هام هم جنس باشن و تربیت شون آسون باشه 

منم سه تا خواهریم 

خواهر کوچولوم قتی فهمیدم دختره یکم خچرد تو ذوقمون ولی الان 6 سالشه نمک خونس وخیلی خیلیدوسش داریم

بابام که میگه دنیایه طرف این کوچولو یه طرف 

دختر خیلییی خوبه یه وقت ناشکری نکنی هااا