2777
2789
عنوان

نی نی یاااااااار😡

286 بازدید | 65 پست

چرا کاربری منو حذف کردی؟؟؟؟؟دلیلت چی بوده مثلا؟؟؟؟لطفاکاربری قبلی موبرگردون😡الان باهزاربدبختی بایه شماره دیگه واسم دیگه عضوشدم لیست کل دوستام وپیامام پاک شده چراآخه؟؟؟؟!؟!؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مثل شما،الان هرچی پست میذارم هیچکی جوابمونمیده نه دوستی نه هیچی،بی دلیل حرفم کرد

شاید زیاد ترکوندن تاپیکاتونو.. گمونم ی جا گفته بود بیشتر از 3 بار تاپیک بترکه.. 

حذف کاربری میکنن..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
شاید زیاد ترکوندن تاپیکاتونو.. گمونم ی جا گفته بود بیشتر از 3 بار تاپیک بترکه..  حذف کاربری می ...

من هیچ تاپیک بدی ندارم هیچ جام حرفی نزدم نترکیدمم ولی حذفم کرد eli1374

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
منم دقیقا مثل شما،الان هرچی پست میذارم هیچکی جوابمونمیده نه دوستی نه هیچی،بی دلیل حذفم کرد

یعنی چی الکی کاربری مردم روحذف میکنن بدون اینکه دلیلشونوبگن😡😕چراپاسخوگونیستن نی نی یارا پس چیکارمیکنن؟؟؟

یعنی چی الکی کاربری مردم روحذف میکنن بدون اینکه دلیلشونوبگن😡😕چراپاسخوگونیستن نی نی یارا پس چیکارمی ...

منم هرچی میپرسم هیچکی جوابمو نمی‌ده اینقدر اعصابم خورده😤😤😤

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
یعنی چی الکی کاربری مردم روحذف میکنن بدون اینکه دلیلشونوبگن😡😕چراپاسخوگونیستن نی نی یارا پس چیکارمی ...

لالاش کردن فک کنم😂

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚