2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 56105 بازدید | 700 پست
ممکنه اونایی که پریودشون دردناک نیست راحتتر زایمان کنن؟

من هیچ دردی ندارم تو پریودی اصلا تا همین الان ..ولی زایمانم وحشتناک بود

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من اولش فکر میکردم مثل پریوده 

بعدش که سقط کردم خیلی درد کشیدم 

با خودم گفتم من که سقط کردم از پسش براومدم زایمانم همونه 

یه درد عجیبِ،انگار دونفر استخوان لگن تو بگیرن فشار بدن تو احساس کنی لگنت داره نصف میشه یه دل درد شدید بعد کمر درد وای🤐🤣

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه مثل الان اینترنت و این مسائل بود اطلاعات کسب میکردم اصلا زایمان طبیعی نمیرفتم چون دهه شصتی و ...

آره منم یهو زخم و خونریزی، دو سه هفته درگیرم میکنه بعدم که خوب شد باز دو سه هفته بعد دوباره میگیره

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
دخترجان برو برش دار راحت بشی خب،الان با لیزر هم عملش میکنن بدون نقاهت و درد

من جراح گفت لازم نیست ،من بچه دومم با وجود بواسیر  دکتر جراح گفت مشکلی نیست زایمان طبیعی کن 😐،آخه من بعد زایمان هر از گاهی یبوست میگیرم تا همین الان بعد سالها ..با وجود یبوست نمیشه عود میکنه روده هام تنبله 

بواسیر و چی میگی ..موندگار شده لامصب کابوسه برام 😭اگه این نبود من خدایی اندامم هیچ تغییری نکرد یه خ ...

ببخشید بیرون زدگی هم داری؟

منم دو ماه پیش اینطوری شدم 

با قرص و پماد خوب شدم اگه میخوای تا عکسشونو بفرستم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

😐خیلیا با یبوست گرفتن تو بارداری ،خوب شما لابد آمپول فشار نزدن من دوتا زدن،وزن بچه مم زیاد بود ..‌ی ...

دقیقا منم همینطور 

دخترم که دنیا اومد هورورئید گرفتم شدید،معذرت می‌خوام سرویس میرفتم تا دو ساعت بعدش درد شدیییید داشتم نمیتونستم بشینم،تا چند ماه هم درگیر بودم 

با وجود اینکه از قبل هم این مشکل رو داشتم پسرم رو که با سزارین دنیا آوردم مطلقا مشکلی برای سرویس رفتن نداشتم 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من جراح گفت لازم نیست ،من بچه دومم با وجود بواسیر دکتر جراح گفت مشکلی نیست زایمان طبیعی کن 😐،آخه م ...

سعی کن چیزهای ملین بخوری.منم خیلی وقته دارم ولی نمیزارم یبوست بشم.خیلی وقته عود نکرده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من اولش فکر میکردم مثل پریوده بعدش که سقط کردم خیلی درد کشیدم با خودم گفتم من که سقط کردم از پسش برا ...

ببخشید ی سوال

کسایی ک ورزشکارن و ماهیچه های لگن و شکمیشون خوبه ممکنه درد کمتری بکشن؟

دوتا زایمان داشتم اولی خیییییلی سخت بود دومی نسبت به اولی یه مقدار راحتتر 

اولش مثل درد پریودیه و بعد کم کم انقباض ها شدید میشه و نزدیکای زایمان که فول میشی دیگه به اوج میرسه اما همه ی دردا با دنیا اومدن نوزادت تموم میشه و یادت میره 

ببخشید ی سوالکسایی ک ورزشکارن و ماهیچه های لگن و شکمیشون خوبه ممکنه درد کمتری بکشن؟

نمی‌دونم 

ولی من  از 30 هفته ورزش و پیاده روی و شروع کردم 

چندان فرقی نداشت بدون درد بستری شدم با آمپول فشار زایمان کردم...در صورتی که بقیه با همون ورزش‌ها و پیاده روی ها درداشون شروع شد...بنظرم به بدن خود آدم بستگی داره

پدرت ودراومده اینا بزرگ شدن دوتا پشت هم ن 😂

یعنی  نگم ،خانواده م، صاحب خونه م ...از صبوری من تعجب میکردن ..جفتشون اصلا خواب نداشتن گهواره تیکه تیکه شد فکرش و بکن😂😂😂😂نخ بسته بودم میکشیدم نمیخوابیدن که😂😂 ..صاحبخونه م طبقه پایینه رفتم دیدم جاشو شوهرش عوض کرده پیرمرد پیرزن بوده ن ..گفتم چرا جات عوض کردی میگفت ترسیدم سقف بیاد پایین 🤣🤣🤣گهواره از این قدیمیا بود آجرم گذاشته بودم پایه هاش تکون میخورد ترسیدن سقف بریزه🤣🤣🤣🤣خیلی اذیتم کردن تابزرگ بشن ،هر کی دیگه بود جای اینا مارو مینداختن بیرون ..خیلی دوستشون داشتم کمک اونام بودم کارای خونشون میکردم

ببخشید بیرون زدگی هم داری؟منم دو ماه پیش اینطوری شدم با قرص و پماد خوب شدم اگه میخوای تا عکسشونو بفر ...

اره بابا ..همون داخل بوداذیت بودم میرفتم توالت جیغ میزدم خون میدیدم میترسیدم ..بعدش بمرور اومد بیرون درد هم رفت،پماد آنتی همورویید و یه آمپولی دکتر زنان نوشت زدم نمیدونم اسمش چی بود  ..من با بیرون بودنش مشکلی ندارم الان،سالها گذشته ولی از همون موقع یبوست میشم روده هامم تنبله ..قرصی چیزی باشه که مشکلی نداشته باشه بخورم خیلی بهتر از این الو لواشک و سوپ و ایناست حالم بهم میخوره دیگه ..قرص چی ؟ میشه همیشگی خورد