2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 67861 بازدید | 700 پست
چه لذتی خواهر من؟؟؟شما میگی بعدش،پس قبلش چی؟؟من اصلا هم کاری به درد و ایناش ندارم،نمیتونم اینجا حق م ...

شما بیمارستانت بد بوده و انگار زود رفتی فرصت فضولی براشون فراهم شده من تو خونه دردامو کشیدم دکترم از اول تا اخر بالا سرم بود کمکم میکرد و بهم انگیزه میداد. بچه راهمون لحظه دادن بغلم و شیرش دادم. معاینه اضافه اصلا نبود و برخورد بدی نداشتن. 

زایمان بار روحی روانیش مهمه سزارین هم بکنی وقتی باهات بدرفتاری کنن تا ابد خاطره بدی میشه برات... 

من تو بیمارستان خصوصی خوب با دکتر فوق العاده دلسوزی زایمان کردم که از ابتدا کنارم بود شاید واسه همین خاطره خوبی شد. 

زایمان اولم پنج تا بخیه داشتم کمی درد داشت ولی نه خیلی. دومی سه تا و اخری هیچی... 

بخیه زدن هم مهمه که کی برات بزنه چقدر دلسوز و وارد باشه

دردش زیاده ولی قابل تحمله اگه هم ورزش در حد مبتدی هم داشتی برات راحتتره ووقتی صدای گریه بچتو میشنوی و اونا میبینی همه دردا یادت میره از بس اون لحظه زیباست خیلی زیبا باور کن اون حس شیرین دردا را پاک میکنه میبره من 20 سال پیش زایمان طبیعی داشتم ولی هر موقع یادم میاد فقط زیبایی لحظه دیدن دخترم وعشقی که اون لحظه در وجودم جوانه زد را حس میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ی طبیعی ندارم ولی دردناک تر از اونو تجربه دارم. سقط ... هم روحی له میشی هم جسمی داغون چون انگار یه میوه ی کال رو به زور میخوای بکنی. به زور جنین رو از رحم میخوان جدا کنن. من لحظه ای که درد میکشیدم فقط میگفتم خدایا بکش راحتم کن. خیلی اذیت شدم

تورو خدا نگو همینجوری استرس دارم واسه ماه دیگه

توکل کن عزیز

خدا کمکتون کنه

یکی از فامیلامون برا دختراش تو بیمارستان یه چن تا چیز که فکر کنم تخم شوید (البته فکر کنم) و چیزای دیگه رو پخته بود و آبشو تو یه بطری ریخته بود بیمارستان بهشون می داد برا راحتتر شدن زایمان

و سوره ای هم شنیدم هست برا زایمان راحت که قبلش بخون (سرچ کن ببین چیه)

و لینکه مثلا دو روز  آخر زیاد غذای سرد نخور به نظرمن 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم طبیعی اوردم و دلم میخواست حتما دردشو تجربه کنم ببینم چجوریه بنظرم هر چی اینجا شنیدی از ذهنت پاک ...

دوست داشتی درد رو‌تحربه کنی🤣🤣شبیه مازوخیسم ها

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اگه تاحالا درد پریودی داشتی همونو صدهزاربرابر کن حتی بیشتر .. جاش هم دقیقا خط کمربند 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

منم الان ۳۴هفته ام چیزی نمونده کمتر از یه ماه دیگه مونده و با این حرفا واقعا ترسیدم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلاسا زایمانو میرفتی حداقل بلد میشدی چیکارا باید کنی

کلاس کجا باید برم؟به من اصلا کسی نگفته کلاس برم نمیدونم کجا برگزار میشه نه دکترم نه بهداشت هیچی نگفته

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فشاره بخاطر آمپولیه که تزریق میکنن تو سرم آمپول فشاره

عزیزم اسمش امپول فشاره 😂😂😂 هورمون اکسی توسین هس ک انقباضات رحم و زیاد میکنه حالا همین انقباض باعث فشار اومدن به احشای داخلی میشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

چه لذتی خواهر من؟؟؟شما میگی بعدش،پس قبلش چی؟؟من اصلا هم کاری به درد و ایناش ندارم،نمیتونم اینجا حق م ...

بعضی پرستارها واقعا بد هستن 

دختر خالهذمن طبیعی بود مثل شما خیلی اظهار پشیمونی می‌کرد از ترس زایمان طبیعی دیگه بچه نخواست 

یک دختر دوازده ساله داره و میگه بچه نه 

میگفت موقع بخیه زدن میپرسه بدون بی حسی بخیه بزنم تحمل میکنی😐میگه گفتم خیر بی حسی بزن 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دوست داشتی درد رو‌تحربه کنی🤣🤣شبیه مازوخیسم ها

نه عزیزم میخواستم بدونم چجوریه زایمان طبیعی ممکنه بعضیا درد چندانی هم نداشته باشن و برای بعضیا خیلی دردناک باشه مضاف بر اینکه با بدنیا اومدن بچه تموم دردهات درجا محو میشه ولی سزارین تازه بعد از زایمان دردها شروع میشه

طبیعی زودتر ادم سرپا میشه.

فکر نکنم بشه دلیلش را زایمان طبیعی صددرصد گفتمن دوتا زایمان طبیعی داشتم ولی اینجوری نشدم برعکس خواهر ...

😐خیلیا با یبوست گرفتن تو بارداری ،خوب شما لابد آمپول فشار نزدن من دوتا زدن،وزن بچه مم زیاد بود ..‌یعنی خودم نمیدونم دکتر متخصص رفتم گفت، من کلا یبوست نداشتم کل دوران بارداری ،دقیقا زمان زایمان آمپول فشار زدن مقعدم تیر میکشید .‌بعد که رفتم خونه خونریزی کرد نمیدونستمم چیه ‌‌دکتر گفت زمان زایمان و فشار اینا گرفتی ...شاید خواهرت یبوست داشته ..وگرنه من خودم بچه دومم سزارین شدم هیچ مشکلی نداشتم  با اینکه از قبل بواسیر داشتم،وقتی زور نزنی چرا باید بواسیر بگیره اون حتما مشکل گوارشی داشته ..بواسیر در اثر زور زدن و یبوست و رابطه جنسی بوجود میاد ،سزارین بیهوشی و یه بخیه دیگه چرا بواسیر بشه 😐مشکل یبوست داشته

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

بعضی پرستارها واقعا بد هستن دختر خالهذمن طبیعی بود مثل شما خیلی اظهار پشیمونی می‌کرد از ترس زایمان ط ...

من که هر سوزنی رو که موقع بخیه میزد حس میکردم و درد میکرد،میپریدم بالا،بهش میگفتم بی حس نشدم،خیلی بداخلاق بود،کلی غر زد سرم،اخرشم گفت نمی‌دونم اگه فلان طور شده باشه باید بخیه رو باز کنم از اول بخیه بزنم 😐😐اصلا نمی‌گفت این بدبخت تازه زاییده تا این حرفا رو نزنم

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤