2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 14269 بازدید | 518 پست
بیمارستانای خصوصی هم قبول نمیکنن سزارین ، من زایمان سومم هر جا رفتم قبول نکردن ، گفتن باید بیایی درد ...

دوتای قبلی طبیعی بودن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شبیه استخوان شکستن نیس

بدتره خیلی بدتر

استخوان یدقعه میشکنه ولی. درد زایمان اروم اروم جونتون انگار میخوان بگیرن و تمومی نداره

وای من زایمان اولم خوی بود ک پسر بود

ولی زایمان دخترم مردم و زنده شدم، میگن زایمان ددختر سخته

انقباضات شکمی و سفت شدن وحشتناک شکم، درد واژن و درد لگن و درد ران و کمر،همه باهم یکجا و وقتی درد و انقباض میگیره،خصوصا اخراش وحشتناکهههههه انگار دارن چاقو میزنن ب. همه ی بدنت و یا با ماشین از روت رد میشن

اینفدر درد داشتم نمیتونستم حرکت کنم. فقط جیغغغغ

اتقاقا ماماهمراهم داشتم همش ورزش میکردیم ولی اخراش دیگ نتونستم ،حتی تو حمام بیمارستان مامام مدام اب گرم میگرفت رو شکم کمرم 

هعی

گلم هرچی هم باشه تمام میشه و کوچولوی شیرینتو بغل میگیری  ان شالله سلامت باشه مهم همینه ارزششو داره اینهمه سختی

من بعد زایمانم بازم رون هام و زانوهام بشدت تیرر میکشید

تو درد پریودی دیدی تیر میکشه شکم و رحم ؟ اونو 1000 برابر کن و کلی اپشن اضافه کن میشهه درد زایمان

دردش به حدی بود که من شوهرمو و دکتر و پرستارا رو بسته بودم به فحش😂😂😂

اخ منم اتراش فحش میدادم

ولی سر بچه اولم اصلا اینجور نبوود حتی جیغ هم نزدم و سریع 1 ساعته زاییدم

بچه دختر خیللی سخت تره زایمانش مامانمم میگفت من باور نمیکردم، فک میکردم دومی راحت باشا

ارزو میکردم بخیه نزنن

ولی حین زایمان اینفدر درد داشتم التماس میکردم برش بزننن یچه سریع تر بیاد خلاص شم والا خیلی خوبه برش میدن

بخدا من مجرام تنگ یود خود دکتر گفت و کلی دارو تزریق کردن و اون قسمت و میسوخت بخدا میشوخت وحشتناکککک تا دهانه باز بشه 

اگ برش نمیدادن واویلا بود

وای. اه اه چرا یادم افتتاد

اسی من مجردم  سالها پیش همچین تاپیکی زده شد فقط یادمه بیشتریا تاکید داشتن که مامای همراه بگیرید خیلی کمک میکنه 

انشاءالله به راحتی فارغ بشی ♥️ 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخ منم اتراش فحش میدادمولی سر بچه اولم اصلا اینجور نبوود حتی جیغ هم نزدم و سریع 1 ساعته زاییدمبچه دخ ...

زایمان طبیعی خیلی سخته سزارینم سختی های خودشو داره به خاطر همینه میگن بهشت زیر پای مادراس

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

برای من معقدم شدیدااااااا درد می کرد مثل اینکه عذرمیخام بخای یه پاره آجرو دفع کنی و یبوست داشته باشی 

و حس می کردم بند بند بدنم دارند مثل دونه های شکر که روی زمین بریزه اونجوری از هم جدامیشند 

درد زایمان یه چیز فوق وحشتناک هست 

به قول مامان خدابیامرزم آدم از آدم جدا میشه الکی که نیست 

اما نترسی عزیزم  خدا اول  تحمل همچین دردی رو در تو قرارمیده و بعد این دردو میده به اینکه اینقدر قوی هستی افتخارکن‌

بدون که بهشتی که  به وسیله ی همین درد بهت میدن بی منت نیست 

فکر کن مادر چه زجری می کشه که خدا همون لحظه حسابشو پاک پاک می کنه 

همین که نی نیت بیاد همه ی اون درد وحشتناک به یک باره تموم میشه و میری تو‌یه خلسه ی شیرین و خواب راحت 

همون لحظه ی اول که ببینیش میگی تحمل این درد و حتی هزار برابربیشترشو داشت 

زایمان شیرین ترین و عاشقانه ترین شکنجه ی دنیاست 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

پریود به توان ۱۰۰۰

بعد درد یسره نیس، شل کن سفت کن داره. موبع سفتی قشنگ نفسم بند میومد. ولی مقایسه‌س میکنم باز سزارین میبینم سزارین از اونم بیشتر برام درد داشت.. هعی الی بد اقبال🥲🚶🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

ااره چرا اومدی پرسیدی دختر

فک کردم حامله نیستی

من طایمان اولم هیچی نمیدونستم و بدون هیچ استرسی رفتم و 1 ساعته زاییدم

بیخیال بابا

مطمعن باش خدا

توانشو تو بدن زنا قرار داده

هر دردیم باشه مطمعن باش از پسش برمیای

فقط 

حتما حتماحتما

ماماهمراه بگیر و پول اضافه هم بده ک از همون ااول ک بستری شدی. بیمارستان بیااد کنارت و ورزش یده بهت و ییرت حموم اونجا و اب گرم بگیره و بهت برسه، 

کسایی ک تنها میرن بزان دیوانه هستن

بخدا ک نمیشه تنهایی

اونم بیمارستان دولتی ک ماماهاش کلی سرشون شلوغه

حتی خصوصصیشم دوستم راضی نبود

ماما همراه 

مانا همراه خوب از کلینیک های مانایی پرس و جو کن و قرارداد ببند ک بیاد و دقت کن یکی خوبشو انتخا کنی 

واس من اولین زایمانم، ماناهمراهم دیر رسید دیگ خودم زاییدم،الحمدلله راحت زاییدم 

ولی سر دومی گفتم زود بیاد پیشم، اخه قرارداد اینه ک از 4سانت شدن دهانه رحم بیان من گفتم جلوتر بیا پولشو میدم

اومد 

بنده خدا از 10 شب تا6صبح ورزش میداد،ابگرم میگرفت بهم،نوازش میکرد،قربون صدقم میرفت ،اب اناناس و ای انبه میداد خوراکی میداد دهنم ،خودم تنها چجوری میتونستم چیزی بخورم،داشتم میمردم از خواب. و گشنگی

با نوله خشکم میکرد و ماساژ های مهم و.... 

حتما ماما بگیر

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

من سردومی دردشوکشبدم اخرش سزشدم چون اولی سزبودگفتن ریسکه شکمت پاره میشه بهت بگم دردپریودی ۱۰۰۰برابرش خیلی دردداره واااای میومده معاینه مرگ میومدجلوی چشمام 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

زایمان طبیعی بار روانی خیلی زیاد و بدی داره اصلا خوب نیس توصیه نمیکنم...

منم حقیقتش هیچ توصیه ب. کسی نمیکنم😂😂

سر زایمان اولم میگفتم وا مردم چ بی تحملن زایمان سخت نیس، چون خودم سریع زاییدم،

سر دومی خدا بهم فهموند ک سخت یعنی چی.... 

این تاپیک رو خوندم یه جوری شدم دلم میخواست گریه کنم برای این همه رنجی که زنا میکشن من که تجربه سزارین رو دارم اما واقعا چشمام اشکی شد با تعریف دوستان 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نمیدونستم مردا اینجا به زایمان طبیعی ام فی تیش دارن درخواست میدنخاک تو سرتون خجالت نمیکشید مگه شما م ...

تگ کن کثافتو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡