2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 21445 بازدید | 700 پست

من نمیدونم واله اخه طبیعی چه کاریه ماها که نهایت دو تا میاریم چرا باید عذاب بکشیم با توصیه مامانم رفتم سزارین بقدری الحمداله حالم خوب بود که پرستار گفت بیا پیاده روی دستشو نگرفتم گفت ورزشکاری اومدی درحالیکه هم تختیم طبیعی بود از این پهلو به اون پهلو نمیتونست بشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

خیلیا میخوان بگند ما زرنگیم از جمله خواهرشوهرم میرند طبیعی اخرش نمیتونند بعد از کلی درد کشیدن اخرش سزارین میشند نمیتونم درکشون کنم اگه زرنگی بقیه جاها نشون بده نه تو زور زدن و عذاب کشیدن واله

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سریع عشق وارد نشد چندین ماه افسردگی شدید گرفتم و خب از بچه نفرت داشتم حتی دلم نمیخواست ببینمش وقت ...

افسردگی بعد زایمان از نوع شدیدشو گرفتی عمه منم همینجور شد سربچه اولش و حاضر نبود بچشو حتی شیر بده

خ بده دست خود ادم نیس عذاب وجدان نگیر چون اختیارش دست خودت نبوده ک

لطفا یه کم برام توضیح بده کجاس؟ چه حسی داره اون درد؟ یه کم توضیح بده بتونم تصورکنم

من اصلا درد نداشتم اخرم آمپول فشار زدن در حد چندددد ساعت درد کشیدم وحشتناک .. نهایتم سزارین شدم..

دردش شبیه دل درد شدید پریودی ولی ضرب در میلیاردکن و اینکه در حد دو ثانیه ول می‌کنه و باز میگیره ....

حالا اگه کسی تو زایمان  طبیعی هم این شکلی بوده ریپلای کنه مطمین شم ...همینه برا اونام 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اینجوری نگو عزیزم توکه نمیدونستی بعدش اینجوری میشه... اینقدر خودتو سرزنش نکن خداروشکر الان خودت و بچ ...

اره الان اگه بچه دار بشم میرم سزارین حتما هرگز دلم نمیخاد دیگه تجربه کنم اون لحظاتو

حتی شده طلامو بفروشم میخام ایندفعه سزارین بشم 

تو هم اگه خیلی میترسی از طبیعی یه تیکه طلاتو بفروش برو سزارین 

من سه تا زایمان طبیعی داشتم .

دردش مدام نیست میگیره و ول میکنه ،تا حالا اسهال داشتید ؟موقع اسهال شدید حس بیرون روی داری انگار که اگه دیر بری دسشویی می ریزی تو خودت ، و یه حس بد دلپیجه میاد سراغت . 

خب اینو که گفتم تو طبیعی هست و چه بسا بیشتر .

دردش هم انگار که زیر شکمت و کمرت داره کنده میشه از کجا .

حالا تنفس ،انگار هوا رو درجه ۶۰ هست یکی هم راه نفست گرفته میخواد به زور خفه ت کنه و تو داری تقلا میکنی نجات پیدا کنی .

ولی امان از وقتی که بچه میکشن بیرون ،وای یهووووو تمام درد و رنجات پایان میگیره . 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خیلیا میخوان بگند ما زرنگیم از جمله خواهرشوهرم میرند طبیعی اخرش نمیتونند بعد از کلی درد کشیدن اخرش س ...

اون سزارین لحظه اخری اورژانسیه و هزینه نداره ولی سزارین اختیاری اونم الان فقط و فقط بعضی بیمارستانای خصوصی انجام میشه اونم با هزینه بالا پزشک و بیمارستان

هرکسی براش مقدور نیست

اره الان اگه بچه دار بشم میرم سزارین حتما هرگز دلم نمیخاد دیگه تجربه کنم اون لحظاتوحتی شده طلامو بفر ...

اخه دلم نمیاد طلامو بفروشم برای سزارین😞شاید حق با تو باشه ولی خب من دیگه تسلیم شدم فقط به توصیه ماما اگه خ دردش برام غیر قابل تحمل بود بعد4سانت اپیدورال میکنم یا اثر میکنه یا نمیکنه دیگه 

سلام مامانا

مرسی از روحیه دادنتون به این مامان گل🤣

من دخترم دوسال و هفت ماهشه و دومی رو باردارم

زایمانم طبیعی بود

اگر کسی بگه زایمان طبیعی راحته که درست نیست مگر در بعضیا

مثلا دوست خودم راحت زایمان کرد نسبت به من!

به خیلییییی چیزا بستگی داره

من از هفت ماهگی هفته ای دو الی سه روز روزی یک ساعت ورزش میکردم

کلاسای بارداری رو شرکت کن حتما

آمادگی داشته باش تا بدون اطلاع از روند روز زایمان نباشی

ماما همراه حتمااا بگیر

اگر توان مالی داری انتخاب بیمارستان خوب هم خیلی مهمه

ورزش رو دست کم نگیر

اون سزارین لحظه اخری اورژانسیه و هزینه نداره ولی سزارین اختیاری اونم الان فقط و فقط بعضی بیمارستانای ...

واله خیلیا دارند اصلا واسه طبیعی هم میرند خصوصی من اختیاری نبودم دلیل پزشکی نداشتم دکتر فرستاد دو جلسه مشاوره بیمارستان دو تا فرم پر کردم نوشت فوبیای زایمان دارم

با احترام به همه اگه پول بیمارستان خصوصی نداشته باشم عمرا یه بچه بیارم تو دنیایی که بدون پول نمیشه زندگی کرد وسایل سیسمونی گذاشتم واسه فروش نوشته ندارم سرایدارم مفتی بده میخواستم بگم بچه میاری صدقه خور باشه اخه 😔

سلام مامانامرسی از روحیه دادنتون به این مامان گل🤣من دخترم دوسال و هفت ماهشه و دومی رو باردارمزایمان ...

😂😂اشکالی نداره من خودم خواستم واقعیت رو بگن بهتر از امید واهیه

مرسی عزیزم 

اپیدورال نکردن از طرافیانت؟ تجربشون؟ 

واله خیلیا دارند اصلا واسه طبیعی هم میرند خصوصی من اختیاری نبودم دلیل پزشکی نداشتم دکتر فرستاد دو جل ...

الان دیگه اونقدر سخت میگیرن ک باید دلیل موجه پزشکی باشه ک سزارین کنن دیگه حالا فوبیای زایمان براشون دلیل نمیشه