2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 50684 بازدید | 700 پست

نمیخوام‌بترسونمت عزیزم ولی باید بدونی واقعیت رو 

درد پریودی رو صد هزار برابر بدتر فرض کن انگار کمرت رو دارن‌ دو نصف میکنن 

من زایمانم خیلی خیلی سخت و وحشتناک بود بخدا بعد ۴ سال بهش فکر میکنم‌ تن و بدنم میلرزه جرات نکردم به بچه دوم فکر کنم‌ تا حالا

ولی موقعی که بچه بدنیا میاد اینقدر سبک میشی و کل دردات یادت میره

خدایا فقط تو و دخترم رو دارم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین

انگار آر یک دیوار بن بست باید عبور کنی.....و در نهایت عبور میکنی .

هر 1 دقیقه 1 ساعت هست از شدت درد

یا یهتر بگم هر 10 ثانیه 10دقیقه هست...

من مطمئن هستم تمام گناهم پاک شدن با دردش

مهربانی باز می‌گردد 🤍

من دوتا زایمان طبیعی داشتم به شدددددت وحشتناک بود .

ولی یه توصیه ورزش قبل بارداری انجام بده بچه بیاد پایین و زودتر زایمان کنی که تایم کمتری درد بکشی.

دوهفته واسه ورزش خوبه هنوز تایم داری.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
اولش مث پریودیه شدیده شدید ولی بعدش انگار کمرت میخاد دوتا بشه تمام اعضا داخلی شکمت انگار میخان بپاشن

واییییییییییی

این پست اگه قبلا میدیدم اصلا بچه دار نمی‌شدم

باز خداروشکر سزارین شدم

یه درد خیلی خیلی زیاده اما خدا هواتو داره 

من لحظه ای که بچم بدنیا اومد رو راحتتر یادم میاد 

مثل یه ماهی سر خورد اومد تو دست دکتر و تمام دردارو با خودش آورد بیرون 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

یهویی اتفاق میوفته دردت میگیره میبرن خیچی میفهمی جز درد ببین نپرسی بهتره منم هی میپرسیدم از همه هرکی یه چیزی میگفت میترسوندن منو جاریم میگفت وقتی بچه میخواد بیاد با قیچی برش میزنن خرچ میکنه من خیلی میترسیدم ولی همچین خبرایی نیست در اون حدم که فکر میکنی ترسناک نیست 

قدت چنده؟

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
فشاره بخاطر آمپولیه که تزریق میکنن تو سرم آمپول فشاره

اوهوم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من سزارین شدم سر دومی اونقدر درد داشتم احساس میکردم بدنمو با چاقو میبرن اصلا خیلی بد بود همش مسکن میزدن ولی اصلا اثری نمیکرد....حالا طبیعی بد تر از اینه نمیتونم تصورش کنم.خداروشکر که دیگه نمیخوام زایمان کنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

ولی تجربه دیگران که بدنش با تو هزار درجه فرق داره اشتباهه بدونی که چی کشیدن همون  ذهنیتت درمورد درد اونا خودش باعث استرس ودرد میشه