2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی رو به چی تشبیه میکنید خانمایی ک تجربه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 16676 بازدید | 584 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع ک بچه داره بدنیا میاد درد کمر و شکم نمیفهمیدم فقط این حسو داشتم یه سنگ بزرگ تو واژنم گذاشتن انقدر فشار میورد بهم 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

ولی خب من اون همه که میگفتن برام دردناک نبود وسط درد به زایمان بعدی فکر میکردم 

میگفتم میام همین بیمارستان دخترمم میارم پیشم چون کسی نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عزیزم شما تا اون درد نکشی نمیتونی درک کنی درد طبیعی چه دردیه باید زایمان کنی تا تجربه کنی ولی اینم بگم زایمان که میکنی یهو انگار دنیارو بهت میدن اون حسو هم نمیشه توصیف کرد اونو هم میگم باید تجربش کنی بدنت گرم میشه سبک میشی اصن عالیه عالی بعدکه بچه رو میزارن بغلت تمام دردات فراموشت میشه 

دردهایی که در یک ثانیه ساکت میشه

زمانی که صدای گریه بچه میاد 

انگار که ناراحته از اینکه مادرش درد داشته 

و مادر تنها جایی هست که با صدای گریه بچه تمام دردهاش رو فراموش می‌کنه و خنده میاد به لبش 

منی ک دوهفته دیگه زایمان دارم چی بگم پس... با واقعیت باید کنار اومدبهتر اینکه ندونسته بری شوک بشی

کلاسا زایمانو میرفتی حداقل بلد میشدی چیکارا باید کنی

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
کلاسا زایمانو میرفتی حداقل بلد میشدی چیکارا باید کنی

کلاسای امادگی زایمان رفتم اما محتواش مراقبت فردی و شیردهی و مراقبت نوزاد بود فقط

کلاس زایشگاه میخوام برم تکنیک و ورزشارو یادم بده