2777
2789
عنوان

بالاخره منم تونستم درامد داشته باشم😍 به نظرتون چیکار کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 85 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو

سه تا برنامه است ببین اینجوریه که برنامه شو دانلود میکنی از بازار بعد شماره بعد کد دعوت میزنی و میری توش به خاطر عضو شدن بهت هدیه میدن پنجاه تومن و شماره حسابتو میدی در عرض چند ساعت حتی چند دقیقه برات واریز میشه 

من الان کد دعوتمو به خانواده و فامیلام دادم وارد شدن پنجاه تومن خودشون پنجاه تومن من برداشت کردیم جمع سه تا برنامه شد چهار تومن 

بدون کد بزنی هدیه نمیده یه برنامه صد تومن میده دوتا برنامه پنجاه 

سه تا برنامه است ببین اینجوریه که برنامه شو دانلود میکنی از بازار بعد شماره بعد کد دعوت میزنی و میری ...

حالا خانواده ی شوهرم دوستامم هستن هنوز که حضوری دیدم میگم بزنن کد البته اگه اینجا هم بزنن استقبال میکنم

سه تا برنامه است ببین اینجوریه که برنامه شو دانلود میکنی از بازار بعد شماره بعد کد دعوت میزنی و میری ...

ان شا الله تو کارت موفق باشی  والا فامیلای ما بگم شک میکنن که نکنه  حسابشون لو بره 

ان شا الله تو کارت موفق باشی والا فامیلای ما بگم شک میکنن که نکنه حسابشون لو بره

اره دختر خاله ی خودمن خیلی خسیسه انجام نداد ترسید  بهش میگم برنامه معتبره تو تی وی ملی تبلیغ میکنن گفت نه منم گفت باشه هرجور راحتی ـولی بقیه نه نگفتن خدایی خوشحالم بودن که بهشون پول رسیده دیشب برای اون یکی پسر خالم زدم دویست اومد تو کارتش اینقد ذوق کرد طفلی سربازه میگه ماهی چهار و نیم میگیرم خیلی کمه اونم کلی دوست و فامیل دازه خیلی خوشحال شد به عنوان منبع درامد دوم 

حالا تو کد میلی رو بده اگه نصب کردم بزنم

وای مرسی 😘راستی اصلا کار نداره پنج دقیقه ای تمومه اول  کد رو کپی میکنی ازینجا اشماره تلفن بعد کد دعوت رو میزنی 

بعد کدملی و تاریخ تولد وارد که شدی موجودی زده 53هزار تومن که میزنی فروش بعد هم برداشت شماره شبا کارتتو میزنی سریع هم میاد تو کارتت 

اون دوتای دیگه یکم پیچیدن این راحتر و بهتره پنج دقیقه ادم پنجاه کاسبه 

milli-k0ec4

وای مرسی 😘راستی اصلا کار نداره پنج دقیقه ای تمومه اول کد رو کپی میکنی ازینجا اشماره تلفن بعد کد دع ...

باشه حتما نصب کنم اول کدتورو نیزنم صبرکن ذخیره کنم 

ازخدا میخام انقدر بهت روزی بده که دیگه به فکر میلی وگلد و...نباشی حتماهم میده من مطمنم

باشه حتما نصب کنم اول کدتورو نیزنم صبرکن ذخیره کنم ازخدا میخام انقدر بهت روزی بده که دیگه به فکر میل ...

ممنون عزیزم چه مهربونی 

مگه شوهرم پولدار شه من دیگه نیاز نباشه فکر پول باشم الانم ناشکری نمیکنم خدایی بازم همینکه سر گشنه رو زمین نمیذاریم یا یه سقف بالاسرمونه خداروشکر 

ممنون عزیزم چه مهربونی مگه شوهرم پولدار شه من دیگه نیاز نباشه فکر پول باشم الانم ناشکری نمیکنم خدایی ...

به منم این سه تا برنامه رو معرفی می کنی تا کد تو رو بزنم و عضو شم؟ درخواست دوستی دادم قبول کن.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.