2777
2789
عنوان

بالاخره منم تونستم درامد داشته باشم😍 به نظرتون چیکار کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 85 پست
راستی موجودیت چقدر شده

موجودی چی میلی؟ 

من پول سه تا برنامه رو گرفتم باهم شده بود چهارتومن تو میلی هم دیروز دو نفر و ثبت کردم و هشت میلی هم هدیه شد ۲۸ میلی ده میلی هم تو طلاین دارم 

ازاون چهارتومن سه و چهارصد رو پریروز دادم ۳۰۰ میلی طلا خریدم در مجموع ۳۲۸ میلی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه خواستیم بفروشیم چندروز بعد پول میاد تو کارتمون موجودی تو چقدر شدهالبته من نمیفروشم ها بمون ...

اگه رسالت کارت داشته باشی دو دقیقه ای میاد اگه بقیه کارتا از نیم ساعت تا هفت هشت ساعت ولی در هرحال میاد 

راستی دو تا برنامه دیگه هم هست ولی اونا رو باید اول خرید کنی تا هدیه تو بده 

همه رو اوردی تو میلی

اره پونصد گذاشتم تو کارتم بمونه بقیه ی چهارتومن رو بردم میلی 

به شوهرم گفتم اگه پول داشتی که بده برم لباس بخرم من این پولو دست نمیزنم دیگه اگه نداشتی هم عیبی نداره شلوار و کتونیم رو میرم برای سومین سال پوشیدن 

اگه رسالت کارت داشته باشی دو دقیقه ای میاد اگه بقیه کارتا از نیم ساعت تا هفت هشت ساعت ولی در هرحال م ...

نه دیگه ولش همین کافیه

میخواستم برم یک سکه نیم گرمی بخرم نگه دارم پسرم گفت اونا کارمزد دادن  ازمیلی خرید کن  بخاطر همین امروز ۲۲۶ هزارتومن پول زدم خرید از صبح ۳۵ تومن مول اومده روش چون طلا گرون شد

به نطرم تا ۲۶ ماه بالا میره بعد ازاول ماه دباره کم میشه اون نوقع میفروشم ودوباره میخرم

من نوزدهم همه برنامه هامو  برداشت زدم پول سه روز الکی تو حسابم بود دقیقا همونجا گرون شد و پونصد تومن ضرر کردم بعد دوباره پریروز تو اوج گرونی خریدم از دیروز ارزون شده 🤣🤣🤣صد تومن کمتر شده پولم من اصلا سردرنمیارم ولی شنیدم طلاتا ۱۲۵۰۰هم میرسه گفتم ولش کن دیگه این پولو پس انداز کنم تا عید ببینیم چی میشه 

من نوزدهم همه برنامه هامو برداشت زدم پول سه روز الکی تو حسابم بود دقیقا همونجا گرون شد و پونصد تومن ...

بزار بمونه طلا بی ضرره من فردا شاید ۵۰۰ تومنم بخرم بشه یه‌ملیون هرماه ۵۰۰ تومن میخرم

مگه شو۶رت شعلش چیه بهت ماهیانه اینا نمیده بچه داری یانه

تو خصوصی حرف بزنیم اینجا نمیخوام زیاد باز کنم یه وقت اشنایی ببینه و بشناسه چون با کاربری قبلیم شناسایی شدم و به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه