2777
2789
عنوان

یه بار اشتباهی براش بوس فرستادم چقد ذوق کرد🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4030 بازدید | 198 پست
من هر بار گفتگو رو پاک کردم باز برگشت 😅 این بار کلا از مخاطبین حذف کردم ولی گفتگو رو دیگه پاک نکردم ...

این پیامرسانا خیلی سم ان ، مثلا روبیکا هر بار مخاطبو حذف میکنی ، میری میبینی دوباره برگشته 😂 منم از همه حذفش کردم ، فقط تو روبیکا پاک نمیشه ، خواستم کلا دلیت اکانت بزنم خواهرم نزاشت 😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیامرسانا خیلی سم ان ، مثلا روبیکا هر بار مخاطبو حذف میکنی ، میری میبینی دوباره برگشته 😂 منم از ...

خخخخ من دلیت هم زدم دیدم پاک نشده فهمیدم باید برم از لیست مخاطبین حذفش کنم

نه بابا فیلمه همش

چی بگم خواهر ، این مردا رو فقط خدا میشناسه ، ادم نمیدونه چطور میتونن براحتی ابراز علاقه کنن اگر قلبن کسی رو دوس ندارن ،،،  مثلا من خودم تا واقعا کسی رو دوس نداشته باشم حتی یه کلمه هم نمیتونم بهش بگم ، حتی نگاشم نمیکنم ، اینا موجودات عجیبی ان😂

چی بگم خواهر ، این مردا رو فقط خدا میشناسه ، ادم نمیدونه چطور میتونن براحتی ابراز علاقه کنن اگر قلبن ...

مردا زیاد عاطفی نیستن 

خانما تا بعد عاطفی براشون به یه حدی نرسه نمیتونن صمیمی بشن ولی مردا معمولا صمیمی میشن تا به اون بعد عاطفی برسن!

اینه که اولویت های دیگه ای دارن مثل ظاهر و بساز بودن و شغل و تحصیلات و پول😁

اونم واقعا منو دوست نداشت فقط دنبال یکی بود که با خساست هاش بسازه🤌فک میکرد من همونیم که میخواد

مردا زیاد عاطفی نیستن خانما تا بعد عاطفی براشون به یه حدی نرسه نمیتونن صمیمی بشن ولی مردا معمولا صمی ...

این حرفت درست ، ولی مهرگار ادم تا کسی رو دوس نداشته باشه نمیتونه برای ازدواج بهش فکر کنه ،، بنظر من ک علاقه بوده ، اما خب خیلی چیزای دیگه ممکنه روش تاثیر بزاره

این حرفت درست ، ولی مهرگار ادم تا کسی رو دوس نداشته باشه نمیتونه برای ازدواج بهش فکر کنه ،، بنظر من ...

نمیگم علاقه نبوده ولی خب یقینا اون آدم با اون همه دو دوتا چهارتا صرفا به خاطر علاقه جلو نیومده بود🤷🏻‍♀️همونطور که وقتی دید پای خواسته های مادی وسطه روی دیگه ای از خودش نشونم داد